Odgovorne potrošačice!
Potrošačica - društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u partnerstvu s Veleučilištem u Slavonskom Brodu provodi projekt Odgovorne potrošačice! koji je financiran kroz Javni natječaj "Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske" Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Cilj projekta Odgovorne potrošačice! je informirati i educirati potrošače o kružnom gospodarstvu kako bi kao potrošači promijenili svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, kao bi racionalno koristili plastiku odnosno kako bi doprinijeli ostvarivanju ciljeva održivog razvoja. Stoga ćemo u srijedu 06. svibnja 2020. godine održati tri informativno-edukativne radionice: u 10:00, 13:30 i u 18:00 sati

Stalo nam je do zaštite Vaših osobnih podataka i o njima ćemo brinuti s posebnom pažnjom te će im pristup imati samo voditeljica projekta koja će ih koristiti prilikom poziva na Zoom meeting i prilikom izrade završnog izvješća prema Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Informacije o ulaganju prigovora na obradu AZOP-u možete pronaći na www.azop.hr.

Za dodatne informacije obratite nam se na potrosacica@potrosacica.hr
Ime *
Prezime *
e-mail *
Sudjelovao bih 06. svibnja 2020. godine na radionici u: *
Required
Dob *
Grad *
Poštanski broj *
O kojim temema bi htjeli znati više?
Prijedlozi, komentari
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy