ŠPORTNA ZIMA - SVETOVNI DAN SNEGA 2018 - prijavnica
18. januar 2018, Prešernov trg - Magistrat, 9h do 18h.
Prosimo, da na vprašanja odgovorite s kartkimi odgovori. Če ste že bili z nami, vas že poznamo, če boste z nami prvič, nam več obrazložitev in vprašanja pišite na razgibajmo.ljubljano@gmail.com.
Email address *
Dodatni e-naslov (i)
če želiite, da več članov dobiva informacije, vpišite več naslovov. Ko boste potrdili dovoljenje za zbiranje podatkov, bodi ti naslovi tudi upoštevani.
Your answer
Društvo, zavod, drugo
samo na kratko, brez naslova
Your answer
Kontakt - ime in priimek *
Your answer
kontakt - telefon *
Your answer
Na kratko napišite, kako boste na Svetovnem dnevu snega sodelovali. *
Če ste že bili z nami, je dovolj, da napišete: "kot do sedaj". Podrobno se bomo dogovorili naknadno.
Your answer
Imate kakšno idejo za sodelovanje, predstavitev? *
Napišite jo, prosim.
Your answer
Označite, če boste potrebovali dostavo. *
Dovolilnice bomo dobili le za tovornjake, kombije in enoprostorce. Če že veste znamko in tip vozila ter registrsko številko, vpišite pod "drugo", če veste samo, da boste potrebovali vozilo, napišite število (npr. 1-kombi). Ker bo dostava zaradi tekaške proge otežkočena, boste točne informacije kam, kdaj, do kdaj ... lahko dostavite robor dobili zadnji teden pred dogodkom
Podatki o dogodku, programu, počitnicah *
Če imate zanimiv dogodek, dejavnost, ki je vezana na zimske športne aktivnosti, vpišite. Vpišite tudi, če pripravljate program zimskih športnih počitnic. Če želite sporočiti več, nam pošiljite mail.
Your answer
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 1 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili 1. za obveščanje o vsem, kar zadeva Športno zimo - Svetovni dan snega 2019. Strinjam se, da moje podatke do mojega pisnega preklica shranite izključno za lastno evidenco, ki ne bo v nobenem primeru posredovana tretjim osebam in ne bo uporabljena za nadaljnje obdelave.
Required
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 2 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili za obveščanje o dogodkih in prireditvah, ki jih organizira Razgibajmo Ljubljano in društva, ki sodelujejo v Razgibajmo Ljubljano ( npr. Športna zima, Športna pomlad, Športno poletje, Teden športa, Sejem Narava zdravje in drugi programi, ki jih pripravljamo)
Required
DOVOLJENJE ZA ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV - 3 *
Podatke prodobljene s tem razipisom bomo uporabili za obveščanaje o razpisih in drugih informacijah, ki so pomembna za društva. Strinjam se, da moje podatke do mojega pisnega preklica shranite izključno za lastno evidenco, ki ne bo v nobenem primeru posredovana tretjim osebam in ne bo uporabljena za nadaljnje obdelave.
Required
Prebral sem pogoje in pravila razpisa in sodelovanja ter se z njimi strinjam *
Pazljivo preberite pogoje razpisa, ki ste jih prejeli ob razpisu oz. so objavljeni, skupaj z razpisom, na spletni strani www.razgibajmoljubljano.si .
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service