Ansökningsformulär, General - FAD 2018
FAD är ett STORT arrangemang. Det är betydligt mer jobb än att vara arrangör av ett "vanligt" event. Vi söker DIG som är beredd att ta på dig ansvaret att samla ihop en stab, fixa en lämplig plats/lokal och ordna det största event som geocachingsverige har. I ryggen kommer du att ha Intresseföreningen för Geocaching i Sverige (geocaching.se), och eventsektionen, samt en hel del dokumenterad samlad erfarenhet från tidigare års arrangemang.

Vi kommer att gå igenom alla ansökningarna och om vi har några kompletterande frågor så återkommer med dom. Sista dagen för anmälan är 15 augusti. Vi hoppas kunna meddela den som får äran och ansvaret att ordna FAD 2018 senast i slutet på september så att det finns möjlighet att delta lite i förberedelserna för årets FAD också.

Om ni är en grupp som vill ansöka om FAD tillsammans, så kan ni byta ut alla du/ditt mot ni/ert i texten nedan. Det går alltså bra att ange flera personer som sökande redan på en gång

Om du har några frågor om vad det innebär att arrangera FAD kan du antingen maila eventsektionen (eventsektionen@geocaching.se) eller någon av de senaste årens generaler:

2014: Anders Grimsberg, Skåne, http://www.geocaching.com/email/?u=Spitz05
2015: Mats Lindström, Örebro, http://www.geocaching.com/email/?u=GeoTectives
2016: Hans Persson, Linköping, http://www.geocaching.com/email/?u=pinkunicorn
2017: Hans Blom, Uppsala, , http://www.geocaching.com/email/?u=yxza

FAD 2018 kommer att vara den lördagen den 3 november.

Ditt nick *
Ditt användarnamn på geocaching.com
Your answer
Ditt riktiga namn *
Your answer
Din epostadress *
Your answer
Ditt telefonnummer *
Your answer
Vilken stad vill du arrangera FAD i? *
Your answer
Vilken lokal tänker du använda (namn, koordinater, beskrivning av lokal och omgivningar)? *
Det finns många olika krav på lokalen. FAD 2016 hade över 850 attended-loggar vilket betyder en bit över 1000 deltagare. Det behövs föreläsningssalar, utställningslokaler, parkeringsplatser, el, c:a 2 kvadratkilometer bra skog att ha nattcachingen i på nära avstånd.
Your answer
Har du kollat om lokalen är ledig på allelgonahelgen? *
Själva evenemanget är ju på lördagen i allhelgonahelgen, men tänk på att det kan vara bra att ha tillgång till lokalen redan på fredagen, och att den troligen inte kommer vara färdigstädad förrän på söndagen
Om du har någa erfarenheter av att ordna stora arrangemang sedan tidigare, både geocaching-relaterat och utanför geocaching-världen, berätta gärna för oss :) *
Your answer
Har du börjat förbereda dig på att samla ihop en stab? *
Skriv namn på personer som du kontaktat eller som du tror skulle vara bra att ha med i din stab. Vi kommer behandla alla uppgifter konfidentiellt.
Your answer
Har du varit på FAD tidigare? Om ja, vilka år och vad skulle du vilja göra annorlunda? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms