Cita prèvia i reserva de documents a la Biblioteca Elisenda de Montcada
Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure i obrir amb normalitat, però fins que no tinguem noves instruccions de la fase de represa, els serveis que poden ofrir les biblioteques són molt limitats.
Què es podrà fer a les Biblioteques de Montcada? Allà on només hi digui BEM vol dir que el servei només s'ofereix a la Biblioteca Elisenda de Montcada
Com funciona aquest formulari?
A través d'aquest formulari pots reservar documents de les Biblioteques de Montcada i Reixac i passar-los a recollir en una data/hora concreta.

Tingues en compte que:
- Per a retornar documents no cal demanar cita prèvia ja que els documents s'han de retornar a través de les bústies de les biblioteques a partir del dia 2 de juny.
- No podràs accedir a tota la biblioteca, només a les zones habilitades.
Porta el carnet de la biblioteca per a recollir els documents.
- Si vols un document en concret, assegura't que està disponible a la Biblioteca Elisenda de Montcada o a la Biblioteca Can Sant Joan a través del catàleg Aladí http://aladi.diba.cat/.
- Les peticions dels documents s'atendran per estricte ordre d'arribada.
- No es podrà fer préstec entre les dues biblioteques, de manera que si ets usuari habitual de la Biblioteca Elisenda de Montcada i vols un llibre de la Biblioteca Can Sant Joan, hauràs d'anar allà a recollir-lo, i viceversa.


Agraïm la teva paciència i la teva col·laboració!
Número del carnet de la biblioteca *
Si no tens carnet, pots demanar-lo a: http://aladi.diba.cat/screens*cat/formulari3_cat.html
Telèfon (mòbil o fixe) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy