Si estàs pensant en fer un projecte d'eficiència energètica, assessora't amb la Cecot
Carles Vidal | Responsable de l'àrea d'Eficiencia energètica i Renovables
Dades de l'Empresa
CIF de l'empresa: *
Nom de l'Empresa: *
Dades de la persona de contacte:
Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Telèfon: *
RGPD
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (d'ara endavant RPGD) l'informem que, en facilitar-nos les seves dades, vostè ens presta el seu consentiment perquè les seves dades personals comunicades siguin tractades i incorporades a una base de dades comuna, titularitat de la Cecot i de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot (d'ara endavant la Cecot).

El Grup Cecot tractarà les seves dades per al desenvolupament i manteniment de relacions comercials. Les seves dades seran conservades fins que vostè sol·liciti la seva supressió i una vegada suprimits es mantindran bloquejats per un període de 6 anys a la disposició de l'administració pública, jutges i tribunals per a la defensa de possibles accions de responsabilitat que poguessin sorgir del tractament de dades.

Per a qualsevol assumpte relacionat amb el tractament de dades de persones físiques per part del Grup Cecot podrà dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través de la següent adreça de correu electrònic: dpd@cecot.org.

Vostè té reconegut l'exercici dels drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les seves dades facilitades que podrà exercir mitjançant l'enviament d'una petició escrita, adjuntant un document que acrediti la seva identitat, al carrer Sant Pau número 6 de Terrassa (08221) Barcelona, a nom de la Cecot, o enviant un correu electrònic a l'adreça rgpd@cecot.org.

Així mateix, l'informem que l'assisteix el dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy