Oratorij 2022 "Za Božjo slavo"
Pred vami je prijavnica na oratorij dekanije Stari trg z naslovom "Za Božjo slavo" Letos bomo skupaj spoznavali življenje svetega Ignacija Lojolskega.

Oratorij bo potekal od ponedeljka, 15. 8. 2022, do vključno sobote, 20. 8. 2022. Potek običajnega oratorijskega dne si lahko ogledate na letaku, ki se nahaja tukaj: https://www.pastir.si/oratorij-2022/.

Predviden prispevek za oratorij znaša 40€. Prispevek je namenjen za nakup ustvarjalnega materiala in zagotavljanje vsakodnevne malice ter toplega obroka za otroke. V primeru zadostnega zanimanja, bo na relaciji Dolič - Stari trg - Dolič organiziran prevoz. V primeru, da bo vaš otrok koristil organiziran prevoz, prispevek znaša 45€. V kolikor je znesek za vas previsok, se prosimo obrnite na Luka Grila (luka.gril98@gmail.com) in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev.

V primeru vprašanj v zvezi s prijavo na oratorij se prosimo obrnite na Lovra Kavčiča (kavic.lovro@gmail.com).

S prijavo svojih otrok na oratorij dekanije Stari trg soglašate z izvedbo programa, pravili discipline in ukrepi, če bi otrok ne spoštoval pravil. Hkrati soglašate z vsemi ostalimi pravili in navodili, ki so podana v oratorijski zloženki ali na spletni strani pastir.si.

PROSIMO, DA PRIJAVNICO IZPOLNITE ZA VSAKEGA OTROKA POSEBEJ . Hvala :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy