Seminar Preţuri de Transfer, 18 octombrie 2018
Formular de înregistrare


Taxa de participare
► Taxă 1-2 participanţi: 400 RON / persoană
► Taxă 3 sau mai mulţi participanţi: 350 RON / persoană
Taxa nu include TVA în cotă de 19%
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Societatea *
Your answer
Funcția *
Your answer
Telefon *
Your answer
Fax *
Your answer
Adresa *
Your answer
Județul *
Your answer
Cod TVA *
Your answer
E-mail *
Your answer
În cazul în care doriți să adresați vreo întrebare vorbitorilor, vă rugăm să completați mai jos *
Your answer
3. Informaţii administrative
Taxa de participare prevăzuta în Formularul de înscriere include participarea la prezentări, răcoritoarele, masa de prânz, precum şi materialele informative.
4. Detalii de plată
Plata integrală este obligatorie şi poate fi efectuată prin virament bancar dupa primirea facturii în termen de 7 zile. Vă rugăm să efectuați plata defalcat, utilizând conturile indicate pe factură: cont curent și cont TVA.

Factura aferenta taxei de participare se va emite si se va transmite fiecarui participant dupa eveniment. Mentionam ca prin completarea acestui formular, va asumati obligatia de a respecta termenii si conditiile privind anularea participarii si termenele de plata.

5. Înscriere
Plata integrală este obligatorie şi poate fi efectuată prin virament bancar dupa primirea facturii în termen de 7 zile.
6. Anularea participării
Anulările se vor primi în scris cu 3 zile în avans faţă de data la care are loc evenimentul şi vor fi penalizate prin costuri administrative de 20%. În cazul anulărilor care intervin după această dată, veţi fi răspunzători pentru plata taxei totale de participare la eveniment. Un participant înlocuitor va fi oricând acceptat, cu rugămintea să anunţaţi organizatorii în prealabil.

7. Transport şi cazare
Formalităţile şi plata legate de transport şi cazare cad în sarcina exclusivă a participanţilor.


8. Limba în care se susţine prezentarea
Evenimentul se va desfăşura în limba romană. Prezentările în limba română vor fi transmise către toţi participanţii după eveniment.


9. Termeni şi condiţii
Ernst & Young Service SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba conţinutul programului, locul de desfăşurare şi/sau vorbitorii, în cazul unor situaţii neprevăzute. În cazul improbabil că vor avea loc situaţii neprevăzute neplăcute şi, din motive independente de voinţa organizatorilor, evenimentul este anulat, Ernst & Young Service SRL va depune toate eforturile pentru a îl re-programa, dar nu va fi ţinută răspunzătoare pentru orice costuri înregistrate de către participanţi în legătură cu prezeţa lor. Participanţii vor fi anunţaţi cu privire la orice schimbări importante. Acest acord este guvernat de legea română. Prin depunerea acestui formular, confirmaţi că aţi citit şi că sunteţi de acord cu termenii si condiţiile contractului privind conferinţa.


Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service