Curs de Fundraising
Ești fundraiser sau director de organizație și încă nu ești sigur că știi de unde ar trebui să apuci atragerea de fonduri, ca să dea rezultatele pe care le aștepți? Cum te pregătești la început de fundraising, astfel încât tot ceea ce faci acum să crească de la un an la altul și să susțină organizația pe termen lung? Care sunt obstacolele frecvente și cum te pregătești pentru ele? Cum construiești un proces simplu și coerent, care să te ajute să alegi metodele potrivite și să convingi donatorii să se alăture organizației tale?

ARC îți propune Cursul de Inițiere în Fundraising, care te va ajuta ca energia pe care o pui în atragerea de fonduri să dea roade: să îți clarifici obiectivele într-un mod realist, să alegi metode care se potrivesc momentului de dezvoltare al organizației tale și să atragi donatori loiali, nu ocazionali.

Preţul cursului este de 350 lei.

Pentru confirmarea participării, plata va trebui făcută până pe 31 martie 2020.

Număr maxim de participanți: 20.
Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Organizaţie *
Your answer
Funcţie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Data de facturare
CUI / CIF *
Your answer
IBAN *
Your answer
Bancă *
Your answer
Adresă *
Your answer
Oraş *
Your answer
Judeţ *
Your answer
Vrem să te ținem la curent cu tot ce e nou în fundraising și în sectorul ONG și să îți trimitem vești despre evenimentele și noile noastre planuri pentru mediul nonguvernamental. Fii fără griji, nu îți vom încărca inbox-ul. Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Pentru Relatii Comunitare. Report Abuse