FORMULAR DE ÎNSCRIERE ÎN PROGRAMUL HR Center Suport – Regiunea Centru
Prin înscrierea în programul nostru, vei putea beneficia de cursurile gratuite de Competențe Antreprenoriale, Manager de Proiect și Inspector Resurse Umane/ Manager Resurse Umane sau de workshopurile de conștientizare a investiției în capitalul uman.

Programele se adresează IMM-urilor cu sedii sau puncte de lucru localizate în Regiunea Centru a țării: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu.

Workshopurile vor avea loc în județele: Alba , Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu și vor dura două zile. Cursurile antreprenoriale gratuite se vor deșfăsura în Predeal și Bran timp de 8 zile. Vino și tu alături de comunitatea oamenilor de business dornici să se dezvolte!

Cu o tradiție de peste 10 ani în servicii de training, formare și consultanță pentru companii, Aleron Training Center vă invită să participați la workshopurile și cursurile gratuite de competențe antreprenoriale în cadrul proiectului „HR Center Suport – Regiunea Suport”, cofinanțat din Fondul Social European din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

* Vă rugăm verificați cu atenție introducerea datelor, mai ales a datelor de contact, pentru a putea lua legătura ușor cu dvs. mai târziu.

Email address *
Nume si prenume *
Telefon *
Numele firmei la care activați *
Domeniul de activitate sau codul CAEN al companiei *
Adresa companiei ( obligatoriu: strada, oraș/ comună) *
În ce județ este localizată afacerea dvs? *
Care este funcția dvs? *
De unde ați aflat de proiectul HR Center Suport? *
Sunt interesat de cursul gratuit de: *
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.