Kaartjes voor Ouderen
Stichting Leven in Delft organiseert de LiD 3-daagse waarbij wij de eenzaamheid onder ouderen tegen gaan. Naast het organiseren van allerlei activiteiten tijdens deze drie dagen bij bejaardentehuizen, verwachten we ook jullie steun!

Door deze google form in te vullen, kan jij een steentje bijdragen. Je kan een voorbeeld bericht kiezen en daarnaast ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Door jouw nummer achter te laten, is er de mogelijkheid dat je in contact komt door te bellen met deze persoon. Met dit kleine gebaar kan je een eenzame oudere heel blij maken tijdens kerst! Wij zorgen dat de kaartjes persoonlijk bij de ouderen terecht komen.

Dus wat houdt je tegen?

Naam *
Telefoon nummer *
Voorbeeld berichten:
Voorbeeld 1:

Lieve Meneer/Mevrouw,

Met deze kaart wil ik u laten weten dat ik aan u denk. Het zijn gekke tijden voor iedereen, en waarschijnlijk ook voor u. Ik wens u een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. Als u wil kunnen we altijd een keertje gezellig bellen.


Voorbeeld 2:

Lieve Meneer/Mevrouw,

Hoe gaat het met u? Ik hoop dat het goed gaat! Alvast wil ik u een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen! Lijkt het u leuk om een keertje te kletsen aan de telefoon?
Welk berichtje laat jij achter?
Clear selection
Voeg een persoonlijke boodschap toe:
Mag jouw telefoonnummer achtergelaten worden op het kaartje? *
Aan hoeveel personen stuur jij dit kaartje?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy