Petotestit® - ilmoittautuminen

TERVETULOA PETOTESTEIHIN®!

Luethan ystävällisesti huolella INFON testiintulijoille:
https://www.petotestit.com/testit

Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, avautuu kuittausnäkymä "Kiitos - ilmoittautumisesi on nyt vastaanotettu...." sekä saat sähköpostiisi kopion ilmoittautumisestasi, joka toimii samalla ilmoittautumisen vahvistuksena. (Jos näitä ei tule, eikä sähköpostia löydy roskapostistakaan, otathan pikaisesti yhteyttä!)

SÄHKÖPOSTIOSOITE on tärkeä kirjoittaa oikein ja sellainen sähköposti, josta sinut tavoittaa. Ilmoittamaasi osoitteeseen tulevat sekä vahvistusviestinä toimiva kopio ilmoittautumisestasi että aikataulut ja mahdolliset lisätiedotteet.

HUOM! MUISTATHAN LOPUKSI LÄHETTÄÄ LOMAKKEEN klikkaamalla "LÄHETÄ"!

____________________________________________________________

TESTIAIKASI ja tarkemmat ohjeet testipäivää koskien saat noin viikkoa ennen sähköpostiisi (5-7vrk ennen). Muistathan vastata saamaasi viestiin! Mikäli et ole saanut testipäivän infoa ja testiaikaa muutamaa päivää ennen, ota yhteyttä pikaisesti, mutta muistathan tarkistaa myös roskapostisi!

HUOMIOITHAN!
Jos tapahtuma on seuraavana päivänä, laitathan ilmoittautumisen tiedustelut vain tekstiviestillä. Saman päivän tapahtumiin voi tiedustella peruutuspaikkoja paikanpäällä.

Ilmoittautuminen on sitova - muistathan siis ystävällisesti perua ilmoittautumisesi heti, jos tiedät olevasi estynyt tulemaan, niin voimme luovuttaa paikkasi eteenpäin ja vältymme  kaikki turhilta aikataulumuutoksilta! 

Yhteydenotot:
ilmot.petotestit@gmail.com tai tekstiviestillä 040 5493000 / Hanna-MariTERVETULOA!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Testikalenteri 2022: (klikkaa alasvetovalikosta niin saat testipaikkakunnat) *
Testattava eläin (koiralla voidaan testata vain yksi testieläin / testipäivä): *
Testimuoto: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy