VILLE LIUKAN AGILITY
Ville Liukka tulee kouluttamaan agilitya talvikaudeksi joka toinen keskiviikko, parilliset viikot 8.9.2021 - 18.5.2022 ( lomaa viikko 52), yht. 18 treenikertaa. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmiin otetaan 5 koirakkoa / 1,5 h. Treenien hinta on 29€ / kerta. Valitse mahdollisista kellonajoista kaikki itsellesi sopivat vaihtoehdot.

Jos vapaita paikkoja jää, saman ohjaajan on mahdollista saada kaksi koirakkopaikkaa, mutta ensin jaetaan 1 paikka / hlö. Täytä oma lomake kaikista koirista, jos haluat saada useamman paikan.

Koulutus on tarkoitettu vain HyKUn jäsenille, voit anoa jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuksen. Ryhmä on HyKUn viikkotreeniryhmä, jota koskee normaalin treeniryhmän säännöt. Oman vuoron voi myydä eteenpäin toiselle jäsenelle tai myös perua paikkausjärjestelmästä ja siitä saa silloin paikkausvuoron tilalle. Treeniryhmäläisiä koskee myös talkoovelvoite, joka on puolet talvikauden velvoitteesta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Olen seuran jäsen *
Oma nimi *
Kotiosoite *
Postinumero ja postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite, HUOM! laskut lähetetään tähän antamaasi osoitteeseen!! *
Koiran rotu ja kutsumanimi *
Koiran (arvioitu) kokoluokka *
Laskutusjakso *
Sopivat kellonajat treenien aloittamiseen. Treenit voivat alkaa myös seuraavalta puolelta tunnilta. ( Jos valitset esim. klo 14.00, aloitus voi olla 14.00 tai 14.30).
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy