Inschrijfformulier bezoek eerwaarde Dagpo Rinpochee februari 2018
Met zeer veel genoegen kunnen wij aankondigen dat eerwaarde Dagpo Lama Rinpochee heeft toegezegd om in februari 2018 ons centrum in Haarlem opnieuw te willen bezoeken. Rinpochee zal op vrijdag 16 feburari 2018 Tibetaans Nieuwjaar (Losar) met ons vieren en in het weekend van 17-18 februari Dharma onderricht geven.
Vrijdag 16 februari 2018: Tibetaans Nieuwjaar en aanbieden Langleven ceremonie
Op 16 februari 2018 is het Tibetaans nieuwjaar (Losar) en wordt het Tibetaanse Jaar van de Aarden Hond ingeluid.
Kadam Chöling heeft verzocht om op deze feestelijke dag een Langleven ceremonie aan te bieden aan eerwaarde Dagpo Rinpochee. De precieze invulling moet nog worden uitgewerkt, maar waarschijnlijk zal een aangepastse versie van het ritueel de Djor Chö worden aangeboden. Mensen die zich hebben ingeschreven krijgen van te voren meer informatie over deze dag.

Datum en tijd:
Vrijdag 16 februari 2018
Start ceremonie: 10:00 uur - verwachte eindtijd circa 12:00 uur.

LET OP:
Tijden kunnen worden aangepast afhankelijk van hoe Rinpochee zich voelt. Bij aanpassingen zullen we een email versturen naar de personen die zich hebben opgegeven.

17-18 februari 2018 Weekendlezing: De Spirituele Leraar van veraf aanroepen
Tijdens zijn laatste bezoek in september 2017 is Rinpochee begonnen met de uitleg van een korte tekst van Kyabje Dechen Nyingpo Pabongka Rinpochee: 'De Spirituele Leraar van veraf aanroepen'. Deze bijzondere tekst is een ontroerend verzoek om zegeningen van de spirituele leraar om de diverse stadia van het pad naar verlichting te realiseren. Rinpochee heeft bij zijn vorige bezoek het eerste vers uitgebreid behandeld en zal nu verder gaan met de uitleg van deze tekst.

Het is aan te bevelen dit onderricht beide dagen te volgen. Enige basiskennis van het boeddhistisch gedachtegoed is aanbevolen, maar de lezing is ook goed te volgen zonder enige voorkennis. Het onderricht zal vertaald worden naar het Nederlands.
Omdat wij veel deelnemers verwachten is uw aanmelding via dit formulier verplicht.

Datum en tijd:
Zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018
Beide dagen van 09.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur

LET OP:
Tijden kunnen worden aangepast afhankelijk van hoe Rinpochee zich voelt. Bij aanpassingen zullen we een email versturen naar de personen die zich hebben opgegeven.

Link to the English registration form:
LET OP:
NEDERLANDERS KUNNEN ZICH OPGEVEN DOOR ONDERAAN DEZE PAGINA OP 'VOLGENDE' TE KLIKKEN EN DUS NIET OP ONDERSTAANDE LINK NAAR HET ENGELSE FORMULIER TE KLIKKEN.

Besides translation to Dutch, we will do our best to facilitate English and French translation. Foreign participants who wish to come, are asked to use the English registration form through the link below:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvAWwiotJY32-sKx6GWAQSjvbGrpHg_lZEEQ8y0LK9cyHgVA/viewform

Eerwaarde Dagpo Rinpochee bij Kadam Chöling Holland (2017)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms