IHB: Ledengegevens doorgeven
Met dit formulier kunt u aangeven of u lid bent (contributie € 20,= per jaar of als u wilt meer) van onze bewonersorganisatie inHillegersberg of dat wilt worden. U steunt daarmee ons doel bewoners en ondernemers te informeren over ontwikkelingen in ons gebied en waar mogelijk ons leefgebied te verbeteren. Door het doorgeven van uw e-mailadres maakt u het voor ons mogelijk u zonder hoge papier- en portokosten digitaal op te informeren over bijvoorbeeld berichten op onze website www.inhillegersberg.nl, verenigingszaken als de Algemene ledenvergadering, bewonersevenementen en andere interessante zaken. Ook besparen we door gebruik van e-mail een flink bedrag op de herinnering aan de jaarlijkse contributie.
Lidmaatschap *
Als u optie 2 kiest, wordt u lid van de bewonersorganisatie inHillegersberg. U krijgt dan toegang tot het verenigingsgedeelte van de website. Jaarlijks ontvangt u van ons per e-mail het verzoek de jaarcontributie te voldoen. Als u al lid bent (optie 1), dan blijft alles behalve de manier waarop wij met u communiceren bij het oude.
Naam *
Bijvoorbeeld Jan Janssen of J.G. Jansen
Your answer
Geboortedatum
U hoeft uw geboortedatum niet op te geven. Wij gebruiken de geboortedatum alleen om ons een idee te vormen van de leeftijdsopbouw van onze leden.
MM
/
DD
/
YYYY
Adres
Straatnaam en huisnummer
Your answer
Postcode
Bijvoorbeeld 3054AB
Your answer
Woonplaats
Waarschijnlijk Rotterdam
Your answer
e-mailadres *
Your answer
IBAN
Uw IBAN gebruiken wij om te controleren van wie wij de contributie hebben ontvangen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service