Anmälan till Afrikagruppernas årsmöte 2020
Välkommen till Afrikagruppernas årsmöte 23-24 maj 2020 i Stockholm! Årsmötet ger dig som medlem möjlighet att påverka arbetet, träffa andra aktiva och diskutera viktiga frågor. Årsmötet är högsta beslutande organ i vår organisation.

Under årsmötet 2020 kommer huvudfokus att ligga på det nya styrdokumentet, framarbetat av Idéprogramsgruppen inom styrelsen tillsammans med medlemmar, lokalgrupper och Afrikagruppernas personal. På årsmötet i år kommer vi prata om inriktningen till ny strategi för engagemang och aktivismens roll i vår organisation.

Du som är medlem, representant för medlemsorganisation eller stödgrupp är välkommen att delta på årsmötet. Din röst är viktig. Vi ses!

Solidaritetshälsningar,
Afrikagruppernas styrelse
ANMÄLAN
För- och efternamn *
Your answer
Adress
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
PRAKTISK INFO
Vänligen observera att reseersättning utgår till medlemmar för resa till årsmötet med billigaste möjliga färdmedel som tar hänsyn till miljön (om nattåg så liggvagn tex.). Skicka sedan reseersättningsblankett och kvitton i original per post till Afrikagrupperna, tack!

Vid sent återbud tillkommer en no show-avgift på 450 kr (detta som ersättning för de utlägg vi gör).
Vill du ha sovplats? *
Om ja, vänligen specificera vilka nätter. Afrikagrupperna står för boende de nätter årsmötesdeltagarna inte kan sova hemma
Afrikagrupperna står för boende i prisklass vandrarhem/enklare hotell. Utgångspunkten är delat boende. De deltagare som önskar uppgradering till enkelrum bekostar själva mellanskillnanden. Önskar du enkelrum under årsmöteshelgen?
All mat som serveras är vegetarisk. Har du någon övrig kostpreferens/allergi? *
Required
Har du möjlighet att hjälpa till praktiskt under mötet? Så som att lyfta stolar, fixa fika/lunch. Superbra – allt blir mycket lättare om vi gör tillsammans! Specificera gärna när isåfall som nedan.
Personuppgifter
Genom att fylla i det här formuläret godkänner du att Afrikagrupperna hanterar dina personuppgifter för att genomföra årsmötet, ditt för- och efternamn kan komma att upptas i protokollet. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter hittar du på hemsidan som nedan: www.afrikagrupperna.se
Hur kontaktar vi dig lättast? *
Your answer
Övrig information du vill delge. (Tex. har du förslag på rolig aktivitet efter årsmötesförhandlingarna)
Your answer
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på medlem@afrikagrupperna.se
Vi ses den 23-24 maj i Stockholm! Vänligen,
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy