Mitä kohti 2017?
Hei Lupa olla minä -blogin ystävä,

hyvää uutta vuotta 2017! Ihanaa, että halusit käyttää pari minuuttia aikaasi vastataksesi muutamaan kysymykseen. (Kyselyn lopussa on kohta, jossa voit halutessasi osallistua Mitä kohti 2017 -valmennuspuhelun ja My Shining Year -työkirjan arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi. <3 ARVONTA TAPAHTUi 1.2.2017 KLO 12.00, SITÄ ENNEN TULLEET VASTAUKSET OLIVAT MUKANA ARVONNASSA! <3 )

Jos haluat mukaan ilmaiseen Mitä kohti 2017 -webinaariin, jossa pohditaan näitä samoja asioita, löydät siitä lisätietoa täältä: https://saripaavilainen.webinarninja.co/my/wnwebinarlist/index?webinar_id=54359 .Tervetuloa mukaan!

Mitä ihanaa haluaisit elämässäsi tukea ja vahvistaa vuonna 2017?
Mikä näiden asioiden lisäämisessä tuntuu innostavalta, inspiroivalta, kutsuvalta?
Your answer
Mikä näiden asioiden lisäämisessä tuntuu vaikealta, epämiellyttävältä tai vaivalloiselta?
Your answer
Mikä auttaisi minua parhaiten vahvistamaan näitä ihania asioita elämässäni?
Haluan osallistua yhden 1,5h Mitä kohti 2017 -puhelinvalmennuksen ja yhden My Shining Year 2017 -työkirjan arvontaan!
Mitä kohti 2017 -puhelinvalmennuksessa pohditaan sitä, miten voisit kaikkein tehokkaimmin ja itsellesi lempeimmin kulkea kohti vuoden 2017 tavoitettasi. Tutkimme, mikä tavoitteessa on sinulle tärkeää, ja laadimme suunnitelman sen toteuttamista varten. My Shining Year -työkirja auttaa sinua reflektoimaan edellistä vuotta ja suunnittelemaan tavoitteita tulevalle vuodelle esimerkiksi perheen, luovuuden, matkustelun ja kehon suhteen. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä tähän sähköpostiosoitteesi! <3
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lupa olla minä. Report Abuse - Terms of Service