Whistleblowerordning - Dagrofa
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Velkommen til Dagrofas whistleblowerordning
Dagrofa har etableret en whistleblowerordning, som har til formål at give ansatte, samarbejdspartnere, leverandører, købmænd og deres ansatte, kunder samt andre eksterne personer (“whistleblowere”) mulighed for at indberette forhold, herunder ved rimelig mistanke, om faktiske eller potentielle overtrædelser af lovgivning og forsøg på at skjule sådanne, samt alvorlige overtrædelser af retningslinjer  i Dagrofa og dennes koncernforbundne selskaber.

Modtageren af anmeldelser, der indberettes via denne whistleblowerordning, er PwC (PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab). PwC er et uafhængigt revisions-, skatte- og rådgivningshus, som på vegne af Dagrofa modtager anmeldelser, for at sikre en uafhængig og anonym kanal for dig, der anmelder. Efterfølgende sendes din anmeldelse videre til behandling hos Dagrofa.

Anonymitet
Du har mulighed for at indgive oplysninger anonymt via denne whistleblowerordning.

Hvis du vælger at forblive anonym kan det vanskeliggøre undersøgelsen af forholdet fordi der ikke kan stilles afklarende spørgsmål, bedes om yderligere dokumentation eller lignende. PwC har bedre mulighed for at undersøge forholdet, hvis der er mulighed for at kommunikere med dig. Vi opfordrer dig til at angive dine kontaktoplysninger til PwC, så PwC har mulighed for at undersøge anmeldelsens omstændigheder. Vælger du at oplyse dette til PwC vil din identitet kun være kendt af PwC og du vil fortsat være anonym over for Dagrofa. PwC sikrer din anonymitet overfor Dagrofa og oplysninger omkring din identitet vil ikke blive videregivet til Dagrofa medmindre du giver tilladelse hertil.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PwC. Report Abuse