Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeen aloitusleiri 27.-29.9.2019 hakulomake
Tällä lomakkeella voit hakea mukaan Leiritoiminta perheitä tukemassa -hankkeen aloitusleirille. Viikonloppuleirin aikana nautitaan yhdessäolosta, yhteisestä leiriohjelmasta, syödään useasti ja tutustutaan uusiin ihmisiin sekä tarkemmin hankkeen perheleiritoimintaan. Hakuaika päättyy perjantaina 14.6.2019.

Leiri järjestetään 27.-29.9.2019 Virroilla Lomakeskus Pukkilassa.

Leirikeskuksessa on sisämajoitus, jokaiselle perheelle varataan majoitukseen oma huone. lomakeskus Pukkilan omilta sivuilta https://lomakeskuspukkila.fi/ voit katsastaa leirikeskusta tarkemmin.

Yhteiskuljetus leirille järjestetään tarvittaessa ja matka kulkee Helsingistä Tampereen kautta lomakeskukselle

Mukana viikonlopussa ovat leiriä vetämässä hankkeen koordinaattori Kaisa sekä muita Lasten Kesän kokeneita ohjaajia järjestämässä lapsille omaa toimintaa sekä vastaamassa yhteisestä ohjelmasta kaikille. Viikonlopun aikana on tarjolla yhteistä ohjelmaa, sekä omaa toimintaa lapsille ja aikuisille. Aikuisilla on viikonlopun aikana myös mahdollisuus omatoimiseen liikkumiseen ja jutusteluun lasten ohjelman aikana.

Leiritoiminta perheitä tukemassa -hanke on Lasten Kesän koordinoima yhteishanke ja se on osa Kaikille eväät elämään avustusohjelmaa. Toiminta-aika on 2017-2020.

Hankkeessa on mukana Suomen Monikkoperheet ry, Pienperheyhdistys, Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry sekä Parisuhdekeskus Kataja. Järjestöjen jäsenyys ei ole edellytys hankkeen toimintaan osallistumiseen.

Aloitusleirien tarkoituksena on tutustua leiritoimintaan ja toisiimme sekä kerätään toiveita ja ideoita tulevien leirien ohjelmaa ajatellen. Aloitusleirin jälkeen perheillä on mahdollisuus jatkaa leireilyä jatkoleireillä.

Täytäthän hakemuksen huolella. Kaikki annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saatte Lasten Kesältä vahvistusviestin sähköpostitse. Hakemuksessa kysytään perusteita leiripaikalle sekä perheen jäsenten tietoja. Leirille mahtuu noin 18 perhettä. Leiripaikat myönnetään hakemusten perusteella. Mikäli varsinaisen hakuajan jälkeen leirille on vielä paikkoja, täytetään loput paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin hinta on 25 euroa/aikuinen, 10€/lapsi. Alle 5-vuotiaat lapset maksutta mukaan.
Yhteiskuljetus lisäksi matkustavien aikuisten mukaan, hinta vaihtelee lähtöpaikan mukaan


Lisätietoja leireistä hankekoordinaattori-Kaisalta kaisa.kyro(at)lastenkesa.fi tai 0505016636 ja nettisivuilta https://www.lastenkesa.fi/perheleiri-hanke/

Email address *
Leiritoiminnassa mukana:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lasten Kesä ry. Report Abuse - Terms of Service