Jelentkezés a geodéziai továbbképzésre 10. 25.
Ezen adatlap kitöltésével Ön bejelentkezik a Fejér Megyei Mérnöki Kamara geodéziai szakmai továbbképzésére. A képzés programját, annak esetleges változásait a http://fmmk.hu oldalon tudja követni.

A képzés díját - 6000 Ft - az FMMK 11600006 - 00000000 – 81425325 sz. számlájára kell befizetni. (A Fejér Megyei Mérnöki Kamara tagjai és nyilvántartottjai 6000 Ft támogatásban részesülnek, azaz számukra díjmentes.)

Kérdéseivel keresse kamaránkat 22-506-262 számon, vagy a TK@fmmk.hu címen!

GDPR tájékoztatás: a jelen jelentkezési lapon rögzített személyes adatokat a szervező FMMK kizárólag a rendezvényen való részvétel biztosításához kapcsolódóan, illetve a kötelező képzés teljesítése érdekében kezeli, ezekkel az adatokkal csak ezen célokból rendelkezhet. Az adatok a résztvevők jogszabályban rögzített és az IIR-ben tárolt adatok korrigálására is felhasználhatók. Az adatok az MMK Adatkezelési és Felelősségi Nyilatkozatában foglaltaknak megfelelően kerülnek tárolásra. A jelentkezőnek joga van bármikor kérelmezni a szervezőtől, adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, információkiadást, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.
A fentieket elolvastam és megértettem, a KÜLDÉS gomb megnyomásával hozzájárulok, hogy a szervező a megadott személyes adatokat a GDPR, az Infotv, illetve a fent leírtak szerint kezelje.

Email address *
Jelentkező neve *
Your answer
Jelentkező kamarai száma (pl. 07-0000) *
Your answer
Jelentkező lakcíme *
Your answer
Számlázási neve (ha saját névre kéri, akkor írjon "ua" választ) *
Your answer
Számlázási címe (ha saját címre kéri, akkor írjon "ua" választ) *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service