Castell de Vergós Guerrejat, 13 d'octubre de 2019. Inscripcions al Camp de Treball i al Dinar Barroc.
Camp de Treball col·laboratiu “Mans a l’obra al Castell de Vergós”, a partir de les 10:30. Dinar Barroc a partir de les 14:00.
Nom *
Cognoms *
E-mail *
Telèfon *
Població *
Comarca *
Inscripció en el Camp de Treball:
INDIQUEU EL NOMBRE DE PERSONES QUE PARTICIPARAN EN EL CAMP. Indiqueu quants adults i quants menors de 12 anys. El camp de treball s'iniciarà a les 10:30. El punt de trobada és davant del Castell (situat a la part alta de Vergós Guerrejat). Activitat oberta a tothom. Els menors hi han d'anar acompanyats. Imprescindible portar roba de treball i calçat còmode. Hi haurà espais habilitats per a canviar-se de roba una vegada finalitzat el camp de treball.
Inscripció al Dinar Barroc
INDIQUEU EL NOMBRE DE PERSONES QUE S'INSCRIUEN AL DINAR. Indiqueu quants adults i quants menors de 12 anys. En aquest dinar barroc, a l'aire lliure, amb taules i cadires populars, gaudireu de l'experiència d'assaborir un dinar a l’aire lliure, com el que podrien haver degustat els senyors del Castell de Vergós a finals del segle XVII. El dinar consta de: Entrants, Amanida, Panades barroques de verdures, carn, ... Postres amb mel i mató, Café de pot, Vi i Aigua de les fonts de Vergós. Preu: 12€ adults i 9€ menors de 12 anys (caldrà fer efectiu el pagament, en metal·lic, a l'inici del dinar) Els participants en el Camp de Treball estan convidats al dinar, però igualment els agrairem que facin la inscripció.
Important:
És imprescindible que ens indiqueu si alguna de les persones del grup que heu inscrit en el dinar pateix alguna alergia alimentaria o qualsevol altre limitació relativa als ingredients del menú.
Rebre informació: *
Indiqueu si accepteu que us mantinguem informats de les activitats culturals organitzades en el marc dels festivals Espurnes Barroques i a l'entorn del castell de Vergós.
Required
Política de protecció de dades *
Responsables del tractament: Associació Espurnes Barroques i Associació d’Amics del Poble de Vergós Guerrejat Finalitat: gestionar les dades de caràcter personal tractades en el marc de les activitats culturals organitzades o coordinades a través de les dues entitats esmentades anteriorment. Legitimació: consentiment de la persona interessada. Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per la llei o, en el seu cas, amb el consentiment previ de la persona interessada. Drets de les persones interessades: teniu dret a accedir a les dades personals facilitades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos i a sol·licitar-ne la limitació del tractament en els supòsits previstos per la normativa vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un correu electrònic a l’adreça amicsdevergosguerrejat@gmail.com indicant el vostre nom, cognoms, telèfon i e-mail.
Required
Comentaris i suggeriments
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy