ΙΝΕ/ΓΣΕΕ - Δήμος Θεσσαλονίκης. Αίτηση Συμμετοχής για Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής / Φεβρουάριος 2020.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει δωρεάν ομαδικά εργαστήρια για ανέργους με τις ακόλουθες θεματικές:

-Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη Επιλογής

- Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην "Αίθουσα Νερού" στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α` 1 ) την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και τις ώρες 10.00 έως 13.00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ένα ή και τα δύο εργαστήρια.


«Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη Επιλογής » 4/2/2020
Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/ επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες διά βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες αυτοπαρουσίασης και κατ΄επέκταση να ενταχθούμε ή να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην αγορά εργασίας.
Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων μέσα από τη Συνέντευξη Επιλογής.

« Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα » 18/2/2020
Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/ επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες επιχειρηματικότητας μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Θα αναπτυχθούν οι βασικές αρχές του «κοινωνικού επιχειρείν», οι δεξιότητες που απαιτούνται στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, καθώς και οι δυνατότητες εξεύρεσης εργασιακών διεξόδων μέσω αυτής.Σημ1: Μετά την συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής εργαστηρίων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Σημ2: Για την ευκολότερη συμπλήρωση της φόρμας-αίτησης, προτείνεται η χρήση
των προγραμμάτων περιήγησης Google Chrome και Internet Explorer.

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr/
Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Email address *
Επώνυμο *
Όνομα *
Πατρώνυμο *
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο *
Επιθυμώ να συμμετάσχω στο ομαδικό εργαστήριο με θέμα: *
Required
Θα επιθυμούσα να λαμβάνω στο e-mail μου κείνενα πληροφόρησης για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και απασχόλησης. *
Θα επιθυμούσα να λαμβάνω στο e-mail μου ενημερώσεις για εκδηλώσεις και ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής του Δικτύου. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy