Forudbestilling af bogen: "DU ER UNIK".
"Jeg har ofte fået fortalt jeg er en stærk kvinde. Men det er simpelthen ikke sandt, for jeg har prøvet at overleve siden jeg var barn".
Denne selvbiografi kommer til at fortælle om min opvækst, hvor jeg var udsat af massiv svigt og de konsekvenser der er ved at miste sin mor som barn. Alle sandhederne kommer på bordet, hvor jeg kommer til at afsløre mange hemmeligheder og detaljer, samt fortællingen om hvordan jeg har formodet at blive mønsterbryder.
"Du har ikke mulighed for at bestå handelsskolen", fik jeg fortalt af min efterskolevejleder. Nu har jeg både bestået en Handelsskolens Grunduddannelse, enkelte HF-fag, en erhvervsuddannelse som Pædagogisk Assistent og er på vej til at få en professionsbachelor som pædagog og drømmen om at få en kandidatuddannelse. Undskyld, hvad sagde du?
Det er også fortælling om at gå fra at være en rådden sjæl til at blive en selvstændig kvinde. Hvorfor valgte jeg egentligt at blive feminist? Hvordan fandt jeg ud af jeg var panseksuel? Hvordan tabte jeg mig 30 kg og hvorfor tog jeg nogle kilo på igen? En fortælling som jeg stadig arbejder på, som er en process jeg skriver ned i øjeblikket. Derfor er bogen ikke færdig, men du har allerede nu mulighed for at forudbestille bogen.
Hvis du ikke følger min fortælling er nok til at overbevise dig til at skrive dig op, så kan jeg måske lokke med at det også er en selvhjælps bog. Ved brug af teorier indenfor det psykologiske og sociologiske perspektiv vil jeg i bogen give nogle redskaber, som jeg har brugt til at blive mønsterbryder og reflektere over livet. Så hvis du ønsker en ændring i livet, så kan det være min bog kan bruges som inspiration og redskab hertil.


TITEL: "Du er unik".
FORFATTER: "K.B."
FORVENTET UDGIVELSE: Senest foråret 2023.


OMKRING FORUDBESTILLINGEN:
Mit mål med projektet er at bogen bliver maximum 300 kroner, gerne billigere, hvor fragten bliver på 38 kroner med DAO evt. afhentning i en butikskæde. Bogen udgives under eget forlag. Ved køb online er der mulighed for at få bogen signeret, samt medfølger en ekstra gave.
Prisen bliver efter omkostningerne, da jeg bare ønsker at regnskabet bliver med et lille overskud.

Når du skriver dig op på denne side er du ikke forpligtet til køb. Du vil få besked på mail og SMS, så snart der er mulighed for at bestille bogen online samt link hertil. Grunden til du skal skrive dig op nu er, at jeg gerne vil vide hvor mange bøger der skal laves i første opslag.
Når du får en mail om at nu skal der forudbestilles har du 14 dage til at pre-ordre bogen. Når de 14 dage er gået kan jeg ikke love dig en kopi af første opslag. Ligesom alle andre forlag, så vil der kun blive et andet opslag af bogen hvis der er interesse herfor.

DATA VIL IKKE BLIVE BRUGT TIL ANDEN TJENESTE! OPLYSNINGER VIL HOLDES PRIVATE OG VIL KUN KUNNE SES AF TEAMET BAG BLOGGEN.
VALGFRIE PUNKTER ER TIL ANALYSE FOR SALGET AF BOGEN.
DER ER IKKE MULIGHED FOR AT SLETTE EN REGISTRERING AF FORUDBESTILLING TIL BOGEN, SÅ DERFOR SKAL DU BARE IGNORER MAILEN NÅR DU MODTAGER DEN.
Email address *
Mobilnummer: *
Har du tidligere tilmeldt dig forudbestilling til bogen: "Du er unik" -? (Ændring af e-mail eller telefonnummer) *
Fornavn (og Mellemnavn) *
Efternavn *
Postnummer (valgfrit)
Hvor foretrækker du at kunne købe bogen? (valgfrit)
Clear selection
Når du trykker send anmodning acceptere du tilladelse til at sende emails og sms'er vedrørrende bogen: "Du er unik" af K.B. Der er ikke forpligtelse til køb. Dine oplysninger vil efter dataloven blive hold hemmelig og ikke delt ud til en tredjepart.
Ved spam giver det os mulighed for at anmelde for chikane. Når du trykker acceptere giver den os IP-adresse for din enhed.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy