„Városfejlődés és lakáspiac 2019.” Regisztráció
Országos Urbanisztikai Konferencia, 2019. november 6.

Az elmúlt évek lakáspiaci trendjeinek és a kormányzat családügyi intézkedéseinek következtében, ma már egyértelműen látszik, hogy az itthoni városfejlődés új időszak elé néz. A Magyar Urbanisztikai Társaság, mint a hazai településfejlesztő, tervező szakmákat tömörítő szervezet, 2019. évi konferenciájával célul tűzi ki, hogy megvizsgálja, bemutassa és megvitassa a lakáspiac új folyamatait és azok hatását a városainkra. A konferencia külön kiemelt figyelmet fordít a főváros fejlődésére, hiszen az új trendek megjelenésével egy időben folyik Budapest fejlesztési stratégiájának kialakítása is, amely munkához mi is hozzá szeretnénk járulni a konferencia keretein belül.
A konferencián a települések legégetőbb lakáspiaci kihívásait, és az ezekre megoldást nyújtó lehetséges stratégiai válaszait járjuk körbe. Neves nemzetközi és hazai előadók mutatják be tapasztalataikat és újszerű megoldásaikat.
Jelentkezés módja és menete
A jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével történik. Egyéb kérdés esetén hívja a MUT Titkárságát a +36 1 / 215 5794-es telefonszámon, illetve írjon az a.bauer@mut.hu e-mail címre.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service