Înscriere Eveniment de lansare Ghid SSM - Constanța
Federația VOLUM, în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă lansează „Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat” - instrument dedicat organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care implică voluntari pentru a asigura îndeplinirea cerințelor privind securitatea și sănătatea în activitățile desfășurate. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 28 aprilie, la Constanța, strada Constantin Brătescu nr. 71.

Federația VOLUM a constatat absența unor strategii naționale pentru voluntariat care să abordeze probleme ce țin de securitate și sănătate în lucrul cu voluntarii. În consecință, VOLUM a inițiat un demers, printr-un parteneriat cu Asociația Română de Securitate și Sănătate în Muncă, pentru a dezvolta o procedură simplificată a legislației din domeniul SSM, adaptată nevoilor acestui sector, formând astfel un grup de lucru, alături de experți SSM și organizații neguvernamentale, din domenii de activitate diferite.

De asemenea, în iulie 2015, Federația VOLUM a lansat prima rețea de experți în Securitate și Sănătate în Muncă, formată în prezent din 20 de specialiști sau inspectori SSM, din cadrul organizațiilor membre ale Federației VOLUM, din mai multe județe: (București, Brașov, Craiova, Constanța, Neamț, Cluj, Ialomița, Hunedoara, Suceava, Vrancea, Călărași, Buzău, Bistrița).

Filiala de Cruce Roșie Constanța alături de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului - filiala Constanța, membre în cadrul Federației VOLUM și în cadrul acestei rețele, lansează invitația către organizațiile neguvernamentale de la nivel local de a participa în cadrul evenimentului de lansare a „Ghidului de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat”. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 28 aprilie, la Constanța, strada Constantin Brătescu nr. 71, începând cu ora 10.00. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră completând acest formular.

Numele organizației/instituției pe care o reprezentați: *
Your answer
Numele persoanei care participă la eveniment: *
Your answer
Funcția persoanei care participă la eveniment: *
Your answer
Telefon - persoana care participă la eveniment: *
Your answer
E-mail - persoana care participă la eveniment: *
Your answer
Ce așteptări aveți de la acest eveniment? *
Your answer
Alte mențiuni/observații:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms