A falak leomlanak - a rendszerváltás és a könnyűzene
Az NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának éves szakmai konferenciája ezúttal a rendszerváltás és a könnyűzene kapcsolatára koncentrál. A program november 14-én kerül megrendezésre a Budapest Music Centerben.

A szakmai konferencia első szekciójában szó lesz a rendszerváltás környékén bekövetkező technikai változásokról, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat átalakulásáról és az állambiztonság és a populáris zene kapcsolatáról. A második szekcióban a színterek-, média, turnémenedzsment, lemezkiadás változásai kerülnek terítékre. Nem utolsó sorban pedig, a harmadik szekció előadásai által a korabeli zenekarok helyzetéről is képet kaphatnak a konferenciára látogatók, legyen szó a generációs előadókról vagy a lokális szcénákról.

Végezetül pedig az Azok a régi csibészek Extra alkalmán Czutor Zoltán (Nyers, Belmondo), Márton András (KFT, ScArt), Tereh István (Solaris, Első Emelet, Step, Napoleon Boulevard, producer) mesélnek Lévai Balázsnak a saját, privát rendszerváltásukról.

A konferencián és az azt követő Azok a régi csibészek Extrán való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A konferencia és a beszélgetés Facebook eseménye elérhető itt: https://www.facebook.com/events/423564835010394/

A program során a résztvevőkről kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez regisztrációjukkal hozzájárulnak!
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Az alábbi programokra regisztrálok *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy