Lapsipyöräilypormestarin valinta
Tällä lomakkeella haetaan Jyväskylän lapsipyöräilypormestariksi kaudelle 2021-2022. Hakemus tulee lähettää viimeistään torstaina 29.4.2021.

Hakemuksen ensimmäisen osion täyttää hakija ja toisen huoltaja. Lisäksi liiteosioon voi halutessaan lisätä linkin hakijan kuvaan ja vapaamuotoiseen esittelyvideoon (max. 2 min).

Lomakkeella annetut tiedot tallennetaan Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluiden Google G Suite -palveluun. Palvelun tietosuojaseloste: https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/tss_perusopetustietosuojaselosteet.pdf

Lomakkeella annetut henkilötiedot luovutetaan Jyväskylän pyöräilyseura ry:n (https://www.jyps.fi/) käyttöön lapsipyöräilypormestarin valinnan ajaksi. Lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan lapsipyöräilypormestarin valintaan liittyviin asioihin. Lähetetyt tiedot tuhotaan pyöräilypormestarin valitsemisen jälkeen.

Lue lisää pormestarihausta tiedotteesta: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-04-12_hae-jyvaskylan-lapsipyorailypormestariksi-294-mennessa
Osa 1. Kysymykset hakijalle
Miten pyörällä kulkemisesta Jyväskylässä saisi sinun mielestäsi hauskempaa ja suositumpaa? *
Miksi juuri sinut kannattaisi valita Jyväskylän lapsipyöräilypormestariksi? *
Hakijan nimi *
Hakijan ikä *
Hakijan osoite *
Hakijan koulu *
Hakijan luokka *
Hakijan luokan opettaja *
Osa 2. Kysymykset huoltajalle
Huoltajan nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Huoltajan lupa pormestarivalintaan osallistumiseen *
Lapseni voi toimia lukuvuoden 2021-2022 Jyväskylän lapsipyöräilypormestarina, mikäli hänet valitaan tehtävään.
Huoltajan lupa lapsen kuvaamiseen *
Lapsipyöräilypormestarista voidaan ottaa kuvia ja videoita esimerkiksi Jyväskylän kaupungin ja JYPSin tiedotteita sekä mediajuttuja varten.
Osa 3. Hakemuksen liitteet
Hakemuksen liitteenä voi halutessaan toimittaa valokuvan hakijasta ja vapaamuotoisen lyhyen esittelyvideon (max. 2 min). Videolla voit esimerkiksi kertoa itsestäsi ja ideoistasi, miten pyörällä kulkemisesta saisi sinun mielestäsi hauskempaa ja suositumpaa. Huolehdithan, että videolla ei näy itsesi lisäksi muita henkilöitä, joilta ei ole julkaisulupaa.

Kuvan ja videon voi joko lähettää WhatsApp -sovelluksella numeroon 050 350 5359 / Kati Kankainen (muista kirjoittaa viestiin nimesi) tai lisäämällä alle linkin, josta kuvan ja/tai videon pääsee katsomaan.
Tähän voi lisätä linkin hakijan kuvaan:
Tähän voi lisätä linkin esittelyvideoon:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jyväskylän kaupunki. Report Abuse