Lapsipyöräilypormestarin valinta
Tällä lomakkeella haetaan Jyväskylän ensimmäiseksi lapsipyöräilypormestariksi 5.2019–4.2020. Hakemus tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 14.4.2019.

Hakemuksen ensimmäisen osion täyttää hakija ja toisen huoltaja. Lisäksi liiteosioon voi halutessaan lisätä linkin hakijan kuvaan ja vapaamuotoiseen esittelyvideoon (max. 2 min).

Lomakkeella annetut tiedot tallennetaan Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluiden Google G Suite -palveluun. Palvelun tietosuojaseloste: https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/tss_perusopetustietosuojaselosteet.pdf

Lomakkeella annetut henkilötiedot luovutetaan Jyväskylän pyöräilyseura Ry:n (https://www.jyps.fi/) käyttöön lapsipyöräilypormestarin valinnan ajaksi. Lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan lapsipyöräilypormestarin valintaan liittyviin asioihin. Lähetetyt tiedot tuhotaan pyöräilypormestarin valitsemisen jälkeen.

Osa 1.Kysymykset hakijalle
Miten pyörällä kulkemisesta Jyväskylässä saisi sinun mielestäsi hauskempaa ja suositumpaa? *
Your answer
Miksi juuri sinut kannattaisi valita Jyväskylän ensimmäiseksi lapsipyöräilypormestariksi?
Your answer
Hakijan nimi *
Your answer
Hakijan ikä *
Your answer
Hakijan osoite *
Your answer
Hakijan koulu *
Your answer
Hakijan luokka *
Your answer
Hakijan luokan opettaja *
Your answer
Pystytkö osallistumaan Jyväskylän Pyöräilyviikon Fillarifestareille lauantaina 5.5. klo 12–14? *
Lapsipyöräilypormestarin on tarkoitus esiintyä ensimmäisen kerran Fillarifestareilla. Valittavaa pormestaria haastatellaan ja hänelle luovutetaan virkapyörä vuodeksi käyttöön Kompassin lavalla noin klo 12.15. Pormestari johtaa lasten kulkuetta Pyöräparaatissa klo 13–14. https://www.pyorailyviikko.fi/ohjelma/fillarifestari-1/
Osa 2. Kysymykset huoltajalle
Huoltajan nimi *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite *
Your answer
Huoltajan lupa pormestarivalintaan osallistumiseen *
Lapseni voi toimia 5.2019–4.2020 Jyväskylän lapsipyöräilypormestarina, mikäli hänet valitaan tehtävään.
Huoltajan lupa lapsen kuvaamiseen *
Lapsipyöräilypormestarista voidaan ottaa kuvia ja videoita esimerkiksi Jyväskylän kaupungin ja JYPSin tiedotteita sekä mediajuttuja varten.
Osa 3. Hakemuksen liitteet
Hakemuksen liitteenä voi halutessaan toimittaa valokuvan hakijasta ja vapaamuotoisen esittelyvideon (max. 2 min). Videolla voit esimerkiksi kertoa itsestäsi ja ideoistasi, miten pyörällä kulkemisesta saisi sinun mielestäsi hauskempaa ja suositumpaa.

Kuvan ja videon voi joko lähettää WhatsApp -sovelluksella numeroon 050 350 5359 / Kati Kankainen (muista kirjoittaa viestiin nimesi) tai lisäämällä alle linkin, josta kuvan ja/tai videon pääsee katsomaan.

Tähän voi lisätä linkin hakijan kuvaan:
Your answer
Tähän voi lisätä linkin esittelyvideoon:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jyväskylän kaupunki. Report Abuse - Terms of Service