Uitnodiging eerste informatiebijeenkomst Codrico Terrein
Het Codrico Terrein staat aan de vooravond van een grootscheepse transformatie die bijdraagt aan een bloeiend stadscentrum op twee oevers. Door de fabriek uit de binnenstad te verplaatsen kan het unieke en deels Rijksmonumentale fabrieksterrein worden herontwikkeld om het Rondje Rijnhaven te voltooien. Inmiddels is er reeds aangevangen met de aanleg van het Rijnhavenpark, dat eveneens een enorme impuls zal geven aan het gebied.

RED Company heeft in de periode november 2020 tot en met januari 2021 een eerste participatieronde georganiseerd. De gemeenteraad van Rotterdam heeft vervolgens in februari 2021 met een forse meerderheid de Nota van Uitgangspunten Codrico vastgesteld. Om het ontwerptraject te vervolgen, zijn er duidelijke afspraken gemaakt tussen RED Company en de Gemeente Rotterdam.

RED Company gaat in de periode mei 2023 tot en met september 2023 het Voorlopig Ontwerp uitwerken om vervolgens het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning in te dienen. Onderdeel van dit proces is een tweede participatieronde met de bewoners en ondernemers uit de buurt. Graag nodigen wij u hierbij uit voor de eerste informatiebijeenkomst van deze tweede participatieronde. De bijeenkomst zal plaatsvinden in LantarenVenster (Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam)

De informatiebijeenkomst bestaat uit twee verschillende sessies:

6 juli - 1e sessie - 16:30 uur tot 18:00 uur | Zaal 1 LantarenVenster
6 juli - 2e sessie - 19:00 uur tot 20:30 uur | Zaal 1 LantarenVenster

Tijdens deze informatiebijeenkomst zullen wij kort onze plannen en de voortgang van het proces toelichten. U kunt kiezen uit twee sessies op verschillende tijden. Binnen deze sessie kunt u zich aanmelden voor maximaal twee werkgroepen over de volgende thema’s. 
  • Stedenbouw & erfgoed
  • Programma: wonen/werken/voorzieningen
  • Mobiliteit & bereikbaarheid
  • Duurzaamheid & groen
De resultaten van deze eerste informatieavond bespreken wij tijdens de tweede informatiebijeenkomst. Wij zullen dan uitleggen hoe wij met uw input zijn omgegaan. Deze tweede informatiebijeenkomst zal gehouden worden op 30 augustus aanstaande. Hier krijgt u nog een aparte uitnodiging voor.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid op 6 juli 2023!

Voor vragen, reacties en contact kunt u ons bereiken via contact@red-company.nl. Alle vragen die ons nog tot en met 30 augustus 2023 bereiken, worden beantwoord in het participatieverslag.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Emailadres *
Ik ben aanwezig bij de volgende sessie:  *
Ik sluit aan bij de volgende workshops (u kunt maximaal 2 opties selecteren):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RED Company B.V.. Report Abuse