Online Blogcursus
Je leert hoe een blog of column wordt opgebouwd, waar je op let als je een stuk schrijft en je verzamelt stukjes om meteen te publiceren op je blog dus je hebt ook materiaal om na de online blogcursus door te gaan. Kortom, een korte, leerzame en actieve online cursus met meteen resultaat!

Ja, ik geef me op voor de online blogcursus! Deze online blog/schrijfcursus is €125,00 inclusief btw én gratis boek Beter Bloggen! (Zolang de voorraad strekt.)

Email address *
Naam: *
Factuuradres (ook ivm ontvangst boek Beter Bloggen) *
Telefoonnummer: *
Ik doe mee met de maand: *
Required
Meer maanden volgen
Algemene Voorwaarden
De cursusovereenkomst die tot stand komt op het moment door schriftelijke of mondelinge aanmelding van de participant bij een workshop/training van MET-K.COM Hierdoor verbindt MET-K.COM zich jegens de participant tot het verschaffen van een door haar aangeboden en gemaakte workshop/cursus. De betaling geschiedt voordat de workshop/training geleverd wordt. MET-K.COM heeft het recht de workshop/cursusovereenkomst op te zeggen, bij onbehoorlijk gebruik van de workshop/training, bij het kopieren en of inloggegevens door te geven aan derden.
MET-K.COM kan niet garanderen dat het volgen van de online cursussen, trainingen successen in je leven of bedrijf genereert. Wel zal MET-K.COM zich inspannen dat je de juiste handvatten hebt om de online cursussen, trainingen met succes te volgen en af te ronden. Wanneer je als deelnemer van de online cursus niet aanwezig kunt zijn bij één van de onderdelen van het traject is het niet mogelijk om deze te annuleren of op een later moment in te halen. Klachten moeten binnen 14 dagen na het volgen van een bepaalde online cursus, training gemeld worden. Indien je de klacht later meldt, dan heb je geen recht meer op herstel, vervanging of schadeloosstelling.
MET-K.COM neemt de privacy van de deelnemers serieus en gebruikt jouw persoonsgegevens alleen in het kader van haar dienstverlening. MET-K.COM houdt zich aan de wettelijke regels rondom Bescherming Persoonsgegevens.
Ik geef akkoord op betaling vooraf en heb de bijlage gelezen met voorwaarden *
Required
Dank je wel voor het aanmelden
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je eerst nog vragen? Mail mij dan: metkarin@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy