Golf Pirkkala ry:n junioritoimintaan ilmoittautuminen talvi 2017-2018 lomake

Talven Golf Pirkkala ry:n junioritoimintaan ilmoittautuminen on nyt auki. Harjoitukset alkavat 26.11.2017 ja harjoitukset jatkuvat huhtikuun puoliväliin, eli viimeiset harjoitukset pidetään 15.4.2018. Harjoitukset pidetään sunnuntaisin, jolloin halli on vain Golf Pirkkalan junioreiden käytössä. Startti/Vauhti-ryhmä harjoittelee yhdessä klo 16.00-17.30, ja Harraste ja teini-ryhmä harjoittelee klo 17.00-18.30. Harjoitukset vedetään pro Kaisa Ruuttilan ja omien golfohjaajiemme johdolla. Harjoitukset koostuvat perusliikuntataitojen harjoittelusta 30min sekä golfharjoittelusta 1h.
Harjoitukset pidetään Messukylän Golfhallilla Golf Daddy Indoor Centerissä osoitteessa Kirkonmäenkatu 15.
Seuraavina viikkoina ei järjestetä harjoituksia; Viikot 51 ja 52 Joulutauko, viikot 8 ja 9 Hiihtoloma, viikko 13 pääsiäinen.

Talvikauden hinnat:
Startti/Vauhti 280€
Harrasteryhmä 280€

Talvikauden harjoitusmaksut tullaan laskuttamaan talvella. Tätä varten kaikkien osalistujien tulisi olla Golf Pirkkala ry:n jäseniä. Mikäli juniori ei ole vielä Golf Pirkkalan jäsen, voi jäseneksi liittyä osoitteessa http://gpi.nexgolf.fi/gpi/dispatch.nxg?target=membershipApplication ja jättää jäsennumero kentän tyhjäksi. Tällä hetkellä jäseneksi liityttäessä loppukauden 2017 jäsenmaksu on ilmainen.

Ryhmien kuvaukset:

Startti/Vauhti-ryhmä:
Aloitteleva nuori aina eskari-iästä ylöspäin. Aiempaa kokemusta lajista tai välineistöä ei vaadita. Ryhmässä opetellaan golfin lajitekniikan perusteita, etikettiä ja tarjotaan nuorelle mahdollisuus tutustua golfiin.

Harraste-ryhmä:
Golfin perusteet hallitseva nuori, joka tuntee lajitekniikan perusteet ja hieman etikettiä. Omaa välineistöä ei vaadita, mutta olisi suositeltavaa, että Harraste-ryhmäläinen hankkisi omat mailat.

Mikäli et ole varma, mihin ryhmään tulisi ilmoittautua, valitse ryhmistä vain jompikumpi. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kuulut samaan ryhmään kuin viime kesänä. Ryhmää voidaan vaihtaa talven aikana tarpeen tullen.

Kysymyksissä talviharjoitteluun liittyen voi olla yhteydessä Golf Pirkkala ry:n juniorikoordinaattoriin Kaisa Ruuttila, 0400578022 kaisa.ruuttila@kolumbus.fi


Juniorin nimi *
Your answer
Harjoitteluryhmä *
Juniorinjäsennumero
Your answer
Juniorinsyntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Huoltajan sähköpostiosoite *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero
Your answer
Eritystä huomioitavaa/ toiveita/ vapaa sana
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms