Sessió informativa. Com obtenir el certificat digital de representant d'entitat? Coneixes les notificacions electròniques?
Dia: dilluns 29 d'octubre de 2018, de 19 a 21 h
Centre cívic Espai Gatassa (c. Monserrat Cuadrada, 1)

L’Agència municipal de Suport a l’Associacionisme, de l’Ajuntament de Mataró, organitza una sessió informativa per a conèixer com demanar el certificat digital de representant d'entitat, indispensable per a realitzar tràmits administratius en l'actualitat.

El certificat digital permet al seu titular:
- Identificar-se eficaçment en línia
- Signar documents amb validesa legal
- Assegurar que la seva identitat no és suplantada
- Protegir la informació tramesa
- Garantir la integritat de la comunicació entre ambdues parts

Per altra banda, en breu l'Ajuntament de Mataró extendrà la notificació electrònica a tots els seus procediments. A la sessió formativa es mostrarà el funcionament d'aquest sistema de recollida de notificacions.


Aquesta formació està adreçada a tots els membres d’entitats sense ànim de lucre.

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
NOM DE L'ENTITAT *
Your answer
CÀRREC QUE OCUPES A L'ENTITAT *
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES *
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, l’AJUNTAMENT DE MATARÓ amb CIF P0812000H, domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró us informa: Finalitat: Informació i inscripcions a les formacions per a entitats que ofereix l'Agència de Suport a l'Associacionisme. Legitimació: El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i/o del seu representant legal que atorga aquest document. Destinataris: Persones representants d’entitats interessades en realitzar formació organitzada per l'Agència de Suport a l'Associacionisme. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-se al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO. Tanmateix, l’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Conservació de les dades: Les dades seran conservades mentre es realitzi l’oferta formativa per a entitats el curs 2018-19 que ofereix l’Ajuntament de Mataró. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service