Формулар за волонтер на Виз Ер Скопски маратон 2017
Ви благодариме за интересот и поддршката.
Како за секој голем настан така и за овој потребен е голем број на лица волонтери кои ќе учествуваат во успешната организација на настанот. Секој волонтер ќе добие маица, вода, храна, и сертификат за волонтирање на Виз Ер Скопскиот маратон 2017. Волонтерите треба да бидат постари од 16 години и да исполнат одредени услови. Рок за пријавување на волонтери е 30 април 2017 година, или до пополнување на бројот потребен за волонтери.
Доколку сакаш да бидеш волонтер, пополни ја следната пријава:
Email address *
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Пол *
Датум на раѓање (ден.месец.година) *
Your answer
Контакт телефон *
Потребно за да ве контактираме
Your answer
Дали си учествувал/а како волонтер на Скопскиот маратон: *
Може да селектирате повеќе полиња
Required
Во кој сектор би сакале да волонтирате? (доколку има потреба може да бидете прераспределени на други позиции) *
Во која општина живеете? *
Ова е потребно заради ваше распоредување
Your answer
Големина на маица? *
Согласност да бидам волонтер на Виз Ер Скопскиот маратон *
Со пополнување на оваа пријава се согласувам да учествувам како волонтер на Виз Ер Скопскиот маратон 2017 и потврдувам дека ќе ја поминам обуката за волонтер и дека на 7 мај 2017 ќе бидам на располагање за потребите на маратонот во периодот од 7.00 до 14.00 часот.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms