Visita guiada als Museus d'Esplugues de Llobregat
Tots els diumenges de maig , excepte l’últim diumenge de mes.

El patrimoni ceràmic d’Esplugues al vostre abast, visitant el museus.

A través de la col·lecció de Salvador Miquel coneixerem l’evolució estètica de la rajola de mostra per enllaçar amb la producció industrial de ceràmica arquitectònica de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis, “La Rajoleta”.

També s'ofereix l'a visita guiada a l'exposició temporal en actiu: " Lluís Domènech i Montaner. El poder de l'escenari".

Omplir aquest formulari no assegura la reserva de la vostra petició. Rebreu un correu electrònic confirmant la vostra reserva.

Preus
  • Simple: Can Tinturé o La Rajoleta o exposició temporal: 3 euro
  • Combinada doble: Can Tinture i La Rajoleta o Can Tinturé i exposició temporal o La Rajoleta i exposició temporal: 4 euros.
  • Combinada triple: Can Tinturé, La Rajoleta i exposició temporal: 4 euros.
* Visites guiades gratuïtes el 19 de maig amb moitu del Dia Interancional dels Museus
Nom i cognoms *
Número de persones *
Data escollida *
Sessió escollida *
Escolliu una, dos o tres sessions, segons el vostre interès.
Required
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
On has trobat la nostra activitat?
Clear selection
Observacions
Política de protecció de dades

L’informem que les seves dades seran tractades per a remetre-li comunicacions en relació a exposicions activitats i altres iniciatives relacionades amb els Museus d’Esplugues. El Responsable de Tractament l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Les seves dades no seran comunicades a tercers. Per a més  informació pot consultar la política de privacitat a www.esplugues.cat.

En qualsevol moment podrá revocar el seu consentiment i deixar de rebre les nostres comuniacions enviant un correu electrònic a subscriptors.museus@esplugues.cat

Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades pot adreçar un escrit dirigit al Punt d’Atenció Ciutadana (PAC) de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Plaça Santa Magdalena, 24 o Rambla Verge de la Mercè, 1 (08950) Esplugues Llobregat o bé a traves del Portal de la Ciutadania.s.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy