Ansökningsformulär Changemaker camp 2018
Varmt välkommen att ansöka till Raoul Wallenberg Academy och Ashokas Changemaker camp - för dig som brinner för att göra världen lite bättre och vill möta nya kreativa människor! Changemaker camp är öppet för dig som nyligen flyttat till Sverige och känner dig trygg med språket, och för dig som är uppvuxen här.

Programmet består av 4 delar uppdelat på totalt 9 dagar. Vi inleder del 1 med en förträff den 31 maj (eftermiddag). Del 2 (4 dagar under sommarlovet) fokuserar vi att utforska vårt självledarskap – hur du leder dig själv, och hur du kan skapa förändring i samhället. Del 3 (3 dagar under höstlovet) får du träna på ledarskap och hur du kan stötta andra unga i din närhet att utveckla sina idéer. Del 4 är en avslutande dag i Stockholm.

Kort om Changemaker camp:

DATUM: Del 1 31 maj, del 2 7-10 augusti, del 3 29-31 oktober och del 4 26/1 2019.
PLATS: Samtliga träffar är i Stockholmsområdet. Vi återkommer med plats inom kort!
FÖRVÄNTNINGAR: Obligatoriskt deltagande på samtliga 4 delar (9 dagar) i programmet.
ÖVRIGT: Changemaker camp är kostnadsfritt i motprestation att du närvarar under samtliga obligatoriska träffar (4 delar fördelat på 9 dagar). Inga förkunskaper krävs, bara en brinnande lust att förändra, utveckla sitt ledarskap och vilja möta nya människor!

Läs mer på: http://raoulwallenberg.se/utbildning/bootcamp/.

Sista ansökningsdag är 30 april 2018.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor till: johanna.westien@rwa.se.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raoul Wallenberg Academy. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms