FILMSKI TEDEN EVROPE 2017
REZERVACIJA VSTOPNIC ZA BREZPLAČNE PROJEKCIJE FILMOV

HIŠA EVROPSKE UNIJE
Informacijsko središče Evropskega parlamenta in Evropske komisije v Sloveniji
Dunajska cesta 20
1000 LJUBLJANA

Tel: 01 2528 843
E-pošta: info@hisaeu.si

OSEBNI PODATKI (Razdelek 1 od 2)
IME: *
Your answer
PRIIMEK: *
Your answer
E-naslov: *
Your answer
IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji osebi, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene.

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo skrbno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, UL RS št. 86/2004, UL RS št. 113/2005).

Udeleženci s prijavo na dogodek potrjujejo, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Strinjajo se, da organizatorji uporabijo vnesene podatke za splošno administrativna opravila, povezana s sodelovanjem na dogodku.

S sodelovanjem na prireditvi udeleženci dajejo organizatorjem nepreklicno soglasje in pravico, da jih fotografirajo ter napravijo video in zvočne posnetke, pridobljeni material pa uporabijo po lastni presoji za potrebe komuniciranja dogodka, ne da bi zato potrebovali posebno dovoljenje. Udeleženci organizatorjem odrekajo vsakršno odgovornost v zvezi z navedenim in se seznanjajo s tem, da organizatorji ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršno koli osebno poškodbo ter premoženjsko škodo ali izgubo premoženja kot posledico navedenega.

Organizatorji bodo osebne podatke udeležencev uporabljali in shranjevali skladno s politiko zaščite posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov s strani institucij Skupnosti, ki jo ureja Uredba (ES) št. 45/2001 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 18. decembra 2000.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms