Inscripció a la 1ª edició de Kilòmetre Solidari Vàlua (fins al 27 de maig)
Neix el Kilòmetre Solidari Vàlua, un projecte que combina esport i solidaritat per donar visibilitat a la tasca que duem a terme les entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, a la vegada que finançar 9 projectes concrets d’entitats Vàlua la plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell. Més informació a www.kilometresolidari.cat

Si tens entre 16 i 18 anys i vols ser voluntària del Km Solidari de Vàlua cal que el teu pare, mare o tutor legal ens contacti a KmSolidariValua@gmail.com i els indicarem com fer la inscripció.

Nom *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom
Your answer
Franja d’edat *
Si tens entre 16 i 18 anys i vols ser voluntària del Km Solidari de Vàlua cal que el teu pare, mare o tutor legal ens contacti a KmSolidariValua@gmail.com i els indicarem com fer la inscripció.
Correu electrònic de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Talla de samarreta *
Qui t’ha motivat al voluntariat? *
Required
Consentiment ús de dades per a finalitats exclusivament vinculades al Km Solidari
Us informem que, en compliment del Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD 2016/679) i de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, així com altra legislació vigent:
- Autoritzeu a l’Ajuntament de Sabadell, en l’exercici de la Secretaria Tècnica de Vàlua, la plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell, a tractar les vostres dades personals, necessàries per al correcte desenvolupament del projecte Km Solidari de Vàlua 2019 i amb la finalitat de l’organització i comunicació de les activitats relacionades.
- Les vostres dades poden ser comunicades a Promoció Econòmica de Sabadell, SL, amb la finalitat indicada, així com quan s’estableixi per imperatiu legal.
- Les vostres dades es conservaran pel termini que estableixi la legislació en matèria d’arxiu documental.
- Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a Promoció Econòmica de Sabadell, S.L.

INFORMACIÓ DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS:

* Qui és responsabilitza del tractament de les vostres dades?
L’Ajuntament de Sabadell és responsable del tractament de les vostres dades en l’exercici de les funcions de Secretaria Tècnica de la plataforma Vàlua (formada per les entitats Actuavallès, Andi Down Sabadell, Associació De Persones Sordes De Sabadell, Associació Êthos, Associació Juvenil Esquitx, Càritas Sabadell, Centre Sara -Càritas, CIPO, Creu Roja Sabadell, Drapaires d’Emaús, Fundació Avan, Fundació Cerma Acoge, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundació Privada Atendis, Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, Servei Ciutadà D'acolliment Als Immigrants -SCAI, Escola Xalest i Prolaboral Xalest).

* Ajuntament de Sabadell:
Pl. de Sant Roc, 1. 08201 Sabadell
Tel. 93 745 31 00
Adreça electrònica: protecciodedades@ajsabadell.cat
Delegat de Protecció de Dades: dpd@ajsabadell.cat

* Qui s’encarrega del tractament de les vostres dades?
Secretaria Tècnica de Vàlua –Programa d’Economia Social i Solidària
Promoció Econòmica de Sabadell, S.L.
Ctra. de Barcelona, 208 bis. 08205 Sabadell
Tel. 93 745 31 61
Adreça electrònica: valua@ajsabadell.cat

* Amb quina finalitat es tracten les vostres dades?
La finalitat és la gestió de les dades de les persones participants en tant que voluntàries a l’actuació Kilòmetre Solidari Vàlua 2019. Tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb finalitats de gestió de les activitats vinculades al Kilòmetre Solidari de Vàlua, i informació sobre les mateixes, i finalitats estadístiques públiques i internes, en els termes que estableixen el Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD 2016/679), de 27 d’abril de 2016, i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, així com altra legislació vigent.

* Quant de temps conservarem les vostres dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran pel termini que estableixi la legislació en matèria d’arxiu documental, i en tot cas fins a l’execució de l’actuació per a les quals han estat sol·licitades.

* Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades personals?
La base legal per al tractament de les vostres dades és la prevista per:
- Consentiment, si heu emplenat i signat un formulari / full d’inscripció / sol·licitud / instància..., la base legal per enviar informació sobre altres serveis és el vostre propi consentiment. El podeu retirar en qualsevol moment, en exercici dels drets corresponents. En el cas de retirar el vostre consentiment, les vostres dades no identificadores es conservaran exclusivament a efectes estadístics.
- Necessitat, per a poder participar com a persona voluntària al projecte Kilòmetre Solidari de Vàlua, de la vostra autorització expressa com a persona participant de les actuacions.

* A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
- Les vostres dades personals es comunicaran a Promoció Econòmica de Sabadell, S.L., amb la finalitat indicada, i/o en l’exercici de competències en matèries de promoció de l’Economia Social i Solidària.
- Les vostres dades no identificadores es comunicaran exclusivament a efectes estadístics a:
administracions públiques, si existeix una obligació legal i/o en l’exercici de competències en matèries de promoció de l’Economia Social i Solidària; i a entitats Vàlua, amb finalitats justificatives.

* Quins són els vostres drets?
- Obtenir confirmació sobre si s’estan tractant o no dades personals que us concerneixen.
- Accedir a les vostres dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.
- Limitar el tractament de dades: en determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD i l’article 16 de la Llei Orgànica 3/2018 les persones interessades poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
- Oposar-se al tractament de les vostres dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.

* Com podeu exercir els drets?
- Mitjançant un escrit o instància adreçada a valua@ajsabadell.cat

* Quines vies de reclamació hi ha?
Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant de:
- Persona delegada de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Sabadell: protecciodedades@ajsabadell.cat; dpd@ajsabadell.cat.
- L’autoritat de Protecció de Dades de Catalunya: Cr. de Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona. Tel. 93 552 78 00. Adreça electrònica: apdcat@gencat.cat. Pàgina web: www.apdcat.cat

Consentiment ús de dades per a finalitats exclusivament vinculades al Km Solidari *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service