Toukokisa Laukaassa 4.5.2019


Tervehdys!

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella SKK:n Keski-Suomen paikallistoiminnan järjestämään kahvakuulaurheilun salikisaan. Lisäksi lomakkeella voi ilmoittautua ei-kilpailevaksi tuomariksi.

Salikisassa lavapaikkoja on reilusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kisat pidetään Laukaassa Valkolan NS-talolla. Kisapaikalla ilmoittautuminen klo 12:00 alkaen. Nostot alkavat alustavasti klo 13:45.

Salikisan osallistumismaksu on 10 € ja se maksetaan 29.4.2019 mennessä Suomen kahvakuula ry:n tilille FI90 5293 0920 0907 48. Käytä viitenumeroa 107.

HUOM: Lähetämme myöhemmin lisäinfoa (mm. nostojärjestyksen) ilmoittautuneille. Ilmoittautumisaika päättyy 27.4.2019.

Kisojen yhteydessä järjestetään SPNL kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmän toimesta tuomarikoulutus. Koulutus pidetään ennen kisaa ja koulutuksen suorittaneet harjoittelevat tuomaritoimintaa salikisoissa. Koulutukseen voi tulla myös kertaamaan tuomaritoimintaa. ( Koulutukseen ilmoittautuminen eri lomakkeella: https://forms.gle/9k4iyYQEJoJTPcKQ6 )

Toivomme, että mahdollisimman moni nostaja laittaisi rastin kohtaan "Voin kisaamisen lisäksi toimia tuomarina tarvittaessa" :) Olisi hienoa jos tuomarikurssin käyneillä uusilla tuomareilla on erän ajan kokenut kaveri viereisellä penkillä vastaamassa kysymyksiin ja antamassa vinkkejä. Nostojärjestystä laadittaessa huomoidaan kyllä, että nostaville tuomareille jää aikaa lämmittelyyn ennen nostoa ja palautumiseen noston jälkeen. Kiitos jo etukäteen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi: *
Sähköpostiosoite (lisäinfon lähettämistä varten): *
Ilmoittaudun: *
Required
Kerro tarvittaessa lisätietoja:
Kirjoita alla olevaan tilaan esim:
- matkustamisesta (tms.) johtuvat aikataululliset toiveet
- mahdolliset rajoitteet tuomarina toimiessasi (esim. haluat seurata valmennettavasi nostoa tietyssä erässä tai koet että ei ole reilua tuomaroida parasta kaveria/valmentajaa/valmennettavaa).
- muuta tässä vaiheessa tarpeelliseksi katsomaasi tietoa
Lisätietoja/huomautus/mahd. rajoitteet tuomaritoiminnassa:
Täytä lisäksi seuraavat tiedot, jos osallistut salikisaan kilpailijana:
Salikisan lajit ovat LC, työntö ja tempaus.
- LC:n ja työnnön voi tehdä yhdellä tai kahdella kuulalla.
- Kuulakoko on vapaasti valittavissa.
- Punnitus on vapaaehtoinen.
- Kisoissa noudatetaan SPNL:n kahvakuulaurheilun sääntöjä.

Kisalajin ja kuulakoon ilmoittaminen etukäteen sujuvoittaa järjestelyjä kisapäivänä ja mahdollistaa mm. kisalähtöjen suunnittelun katsojan kannalta mielenkiintoisimmiksi. Se helpottaa myös kisan tuomareiden työskentelyä, kun heillä on hyvissä ajoin etukäteen tieto siitä, minkä lajin nostosuorituksia ovat tulossa arvioimaan. Lomakkeella ilmoittamaansa kisalajia ja kuulakokoa voi kyllä myöhemmin vaihtaa tarvittaessa ilmoittamalla siitä sähköpostiin kuulatuuli(at)gmail.com.

Jos tarvitset kisanostoa varten kuulia lainaan, niin kerro siitä tällä lomakkeella. Näin meille jää riittävästi aikaa haalia sopivat nostovälineet kisapaikalle.
Laji:
Kuulakoko:
Tarvitsen kisaa varten seuraavan kuulan/kuulat lainaan:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy