Chestionar privind Revitalizarea Urbană a Municipiului Edineț
Municipiul Edineț este beneficiar al proiectului nr. 309/2017/M3 „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională a Moldovei 2016-2020 în domeniul politicii urbane și de dezvoltare urbană”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării a Republicii Polonia, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a Republicii Moldova și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL” în Moldova.
Revitalizarea urbană vizează zonele urbane defavorizate, printr-un efort de cooperare între municipalități, societatea civilă și alți actori locali (de ex. sectorul afacerilor etc.) și, mai presus de toate cu locuitorii, pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, creșterea calității mediului și a climatului social și pentru consolidarea economiei locale.
Această inițiativă se bazează pe etapa de analiză și delimitare a zonelor degradate ale orașului, care reprezintă un prim pas a activității de elaborare și dezvoltare a programului de revitalizare urbană a localității dar și a întregului proces de revitalizare.
Vă provoc să participați la completarea acestui formular pentru un feedback constructiv asupra situației existente din orașul nostru.
Nume, prenume *
Your answer
Sunt din: *
Vârsta (la dorință)
Your answer
Domiciliat pe strada: *
Your answer
Care parte (zonă) a municipiului Edineț consideri degradată? *
Your answer
Ai o propunere cum am putea schimba starea acestei zone? (Răspunsul tău chiar contează) *
Your answer
Cum crezi, care ar fi principala direcție pentru dezvoltarea municipiului Edineț? *
Cum vedeți implicarea Dvs în procesul de revitalizare? *
Lăsați o adresă de e-mail *
Your answer
Sugestii. Opinii. Propuneri.
Your answer
VĂ MULŢUMIM!
Urmăriți paginile oficiale ale primăriei www.primariaedinet.md și https://www.facebook.com/PrimariaEdinet/ pentru mai multe detalii. Ne puteți contacta oricând la adresa electronică primaria.edinet.contact@gmail.com și la tel. +37324622930, +37324622830.
Grădina Publică "Vasile Alecsandri" din Edineț, 2018
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms