Avoimet Pihat la 11.6.2022
Pyydämme, että ilmoittautuisit tällä lomakkeella Avoimet Pihat -tapahtuman pisteen pitäjäksi. Lomake sisältää kaikki ne kysymykset, mitä tapahtuman kokooja tarvitsee karttojen ja ennakkomainonnan tekemiseen. Vähennät siis hänen työtaakkaa täyttämällä tämän huolellisesti:) Myyviä ennakkomainoskuvia, lisäkysymyksiä tai muita vinkkejä voi laittaa mm. WhatsAppilla Lellelle 0407663663 tai leena.saloniemi@kankaanpaa.fi.

Viimeinen päivä ilmoittautua tällä lomakkeella on 8.5.2023. Lomake lähettää vastauksesi myös sinulle, silloin kun se mennyt onnistuneesti läpi. Lelle kuittaa myös, kun on lukenut ilmoittautumisesi täällä vielä viestillä (viikon sisään viimeistään).

Mitä Avoimissa Pihoissa voi tehdä? Voit pitää mm. autotallissasi tai terassillasi esim. Pop UP kahvilaa tai ravintolaa, kirpputoria, askartelupajaa, yrityksessäsi avoimia ovia, konserttia, seikkailupolkua, lasten peuhulaa, puistojumppatuntia, valokuvauspistettä, herkkumyymälää, perennanvaihtopistettä, pihapeliturnajaisia, jakaa puutarhaunelmiasi, esitellä kotimuseotasi/keräilyharrastustasi, viedä opastetulle Jämijärvi-kierrokselle tai souturetkelle, lämmittää pihasaunaasi vieraille, esitellä vanhoja työtapoja tai vaikka tekemääsi remonttia. Mitä uniikimpi idea, sen houkuttelevampi!

Tapahtuma voi olla avoinna vain pari tuntia tai sitten vaikka koko päivän klo 00-23.59 välillä, saat siis
itse määritellä täysin päivän aukioloaikasi. Osallistumismaksu pisteiltä 10 €. Vinkkinä uusilla pisteille, että usein kirpputorit tms. myyntipaikat ovat avautuneet klo 10, muut aktiviteetit myöhemmin. Mutta kuten mainittu, päätös on sinun!

Tapahtumasta tulee pienet lehtimainokset (Oiva ja Kpään Seutu), ilmoitustaulumainontaan, Google Maps kartta sekä jokainen piste saa myös 3 kpl paperisia karttoja yhtenäisten kylttipohjien ja infopakettien kera itse lähempänä tapahtumaa. Kyltti säänkestävää paperia koossa A4. 

Karttoja on saatavissa myös tulostettavina versioina kotisivuiltamme www.jamijarviseura.fi sekä päivän aikan infopisteeltä. Kartta julkaistaan myös Jämijärven kesälehdessä/laajemmassa kuntatiedotteessa. Ja tietenkin resurssien mukaan aina jotain somemainontaa Facebookissa ja Instagramissa! Muista myös itse mainostaa ja miettiä vaikka joitain hauskoja huomiota herättäviä lisäopasteita kohteellesi.

Ja ennen kaikkea ISO KIITOS kun olet järjestämässä koko kylän yhteistä kesätapahtumaa! Tänä on jo viides kerta!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kohteen käyntiosoite *
Kohteen vastuuhenkilön yhteystiedot (nimi ja puhelinnro) vain järjestäjän käyttöön *
Kohteen kuvaus. Mitä pisteelläsi tapahtuu (tee tekstistäsi mahdollisimman myyvä ja pistettäsi kuvaava) Voimme tekstiä lyhentää ja muokata tarvittaessa. Tämä julkaistaan kartassa. *
Kohteen aukioloajat *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy