Amics de Passió
Col·labora en el manteniment d’un espectacle amb més de 400 anys d’història i declarat festa tradicional d’interès nacional, i un dels deu tresors del patrimoni cultural immaterial de Catalunya i Andorra.

Col·labora en la promoció i dinamització cultural de la vila d’Esparreguera.

Entitat guardonada per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi 2012.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ets ja amic/ga de Passió? *
Required
NOM I COGNOMS *
DNI *
DATA NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DIRECCIÓ POSTAL COMPLERTA *
POBLACIÓ *
CODI POSTAL *
PROVÍNCIA *
TELÈFON *
CORREU ELECTRÒNIC *
PAGAMENT  MITJANÇANT DOMICILIACIÓ BANCÀRIA
NOM I COGNOMS DEL TITULAR DEL COMPTE BANCARI *
ENTITAT BANCÀRIA *
NÚMERO DE COMPTE (24 DÍGITS) *
TIPUS DE DONACIÓ
* La deducció per donatius a entitats sense fins lucratius és el resultat d’aplicar fins a 150 euros del conjunt de donatius realitzats un percentatge de deducció del 80% (estatal) més un 15% (autonòmic) (95%); a les donacions que superin els 150 euros se'ls aplicarà el percentatge de deducció que correspongui (35 per 100).
DONATIU: *
Required
TIPUS DE PAGAMENT (si es vol el pagament fraccionat o anual) *
Informació bàsica sobre protecció de dades: d'acord amb el que estableix l'article 7 del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l'interessat concedeix el seu consentiment lliure i exprés al tractament de les seves dades personals, per part del responsable del tractament FUNDACIÓ PRIVADA LA PASSIÓ D'ESPARREGUERA. Sobre la base del dret d'informació establert en l'article 13 del mateix RPGD, se li facilita la següent informació: Responsable: FUNDACIÓ PRIVADA LA PASSIÓ D'ESPARREGUERA. Finalitat: cobrament de quotes pertinents. Legitimació de Consentiment inequívoc: als destinataris gestoria / assessoria i a altres responsables del tractament. Drets: accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.