TRKLIGA - Budimo ljudi Danijela i Nikola
REGISTRACIJA UČESNIKA / PRAVILNIK UČEŠĆA
Svi učesnici moraju da se slože sa sljedećim pravilima.
Molimo vas da ih pročitate prije nego što se prijavite.
Popunjavanjem i slanjem ovog formulara za prijavu prihvatate sve što je navedeno u ovom pravilniku.

BEZBJEDNOST TRKAČA

Organizator preduzima sve moguće mjere da bi učesnici događaja bili bezbjedni. Svi učesnici prihvataju da trče na svoj sopstveni rizik. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak imovine u toku događaja. Ukoliko iz bilo kog razloga trka mora biti otkazana (vremenski uslovi, nepredviđeni događaji), startnine se ne vraćaju. Ukoliko osoba koja je uplatila startninu ne može da nastupi, startnina može biti prenijeta na drugu osobu ali ne i na dan trke. Organizator zadržava pravo da ne prihvati startninu i učešće na trci od onoga za koga smatra da ne treba da nastupi.
Učesnik je obavezan da uzme u obzir i vremenska uslove na koje organizator ne može uticati. Naročito kada je u pitanju velika vrucina potrebno je uzimati veće količine vode a naročito izotoničnih pića i voća koji će biti obezbijeđeni na stazi i na cilju trke.

STARTNINA-KUPOVINA BROJA:
Svaki učesnik dobija humanitarni broj po svom izboru. Cijena broja je 10 KM, ali ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitarnoj organizacijiputem žiro računa ili lično u humanitarnoj organizaciji pri podizanju broja. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje. Broj se može podići samo u humanitarnoj organizaciji.
Svaki učesnik će imati priliku da se fotografiše sa svojim brojem u humanitarnoj organizaciji. Fotografije učesnika će biti korištene za promociju humanitarne organizacije i trčanja.
Svako slijedeće ušešće na trkama TRKLIGE se posebno plaća. CIjena učešća za one koji su kupili broj je minimalno 5 KM i tu sumu plaćaju svojoj humanitarnoj organizaciji. Svi učesnici dobijaju vodu i po mogućnosti poklon sponzora.
PRAVILNIK: Svaki učesnik dobija svoj broj koji koristi na svakoj trci TRKLIGE. Broj sadrži čip za tačno mjerenje vremena. BROJ NE SAVIJATI jer može doći do oštećenja čipa. Broj obavezno treba biti zakačen na grudima i nagornjem dijelu majice. Svaka trka je i revijalnog a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve. Ukupan broj kola u jesenjem/zimskom period je 4, zadnje u decembru. Trči se svaki mjesec osim januara, jula i avgusta kada su pauze. Prvo kolo je u septembru, a poslednje u junu. Trke će se uglavnom održavati u parku M. Stojanović ali će biti i nekoliko drugih lokacija.
START I CILJ: PARK MLADEN STOJANOVIC
DUŽINA STAZE: 200 i 400 m djeca, 5 km odrasli
BODOVANJE PO KOLU:
1. mjesto - 100 bodova, 2. mjesto - 95 bodova, 3. mjesto - 92 boda 4. mjesto - 90 bodova,
svako slijedece mjesto 1 bod manje
Za ukupni plasman pojedinog ucesnika racuna se NAJMANJE 7 kola.
NAGRADE: NA KRAJU SVAKOG KOLA POKLONI, NA KRAJU LIGE PEHARI
KATEGORIJE: Djeca: m/ž: 2004-2005 godište , 2006-2007, 2008-2009, m/ž 2010 i mladji
SENIORKE/SENIORI: 20-39 god.
VETERANI 1: 40-49 god. ,2: 50-59 god. 3: 60-69 god. 4: 70 i više godina

Koja trka?/Which race? *
Prezime/Last name *
Your answer
Ime/Name *
Your answer
Pol/Gender *
Godina rođenja (samo godina)/YOB *
Your answer
Email *
Your answer
Klub/Club
Your answer
Država/Country *
Your answer
Veličina majice/Shirt size *
Emergency contact name *Ime osobe u hitnom slučaju *
Your answer
Emergency contact phone *Telefon osobe u hitnom slučaju *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service