Aanmelden familietoernooi voor senioren en jeugd vanaf 16 jaar- Beach Tilburg - 20 september 2019
Wil jij met je opa, oma, oom, tante, achternicht, zwager, broer, zus, dochter, zoon, een ander familielid of goudvis beachvolleyballen? Dat kan! Geef je nu op voor het familietoernooi van Beach Tilburg op vrijdagavond 20 september 2019. Onze velden liggen in het Spoorpark tegen de oprit van Ringbaan West aan en zijn te bereiken via ingang West (op navigatie Hazelaarstraat 55 invoeren).

Het familietoernooi voor senioren en jeugd vanaf 16 jaar begint om 20.00u (uiterlijk 19.45u aanwezig) en duurt tot ongeveer 22.00u. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per team en kan op de dag zelf contant of met pinpas bij de wedstrijdleiding betaald worden. Leden van Beach Tilburg krijgen 50% korting.

Voor vragen kun je terecht bij toernooi@beachtilburg.nl
Email address *
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.
Let op dit betekent niet dat je ook automatisch kan spelen. Dit is namelijk afhankelijk van overige aanmeldingen, VOL = VOL. Je krijgt zo snel mogelijk bericht als er geen plaats meer is.
Je kunt ook aanmelden met meer spelers dan de categorie waarin je gaat spelen. Doordraaien is toegestaan bij het familietoernooi.
Teamnaam *
Your answer
Naam spelers *
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Categorie *
Bedankt voor je aanmelding, vergeet hieronder niet op verzenden te drukken!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service