Проучване на практиката за психологична оценка на развитието при деца от 0 до 7 г. и използваните за тази цел инструменти от специалистите в България
Проучването се провежда с подкрепата на Министeрство на образованието и науката, Министeрство на здравеопазването, Министeрство на труда и социалната политика, Дружество на психолозите в България, Национална мрежа за децата, UNICEF Bulgaria, Българска асоциация по клинична психология, i - Research Statistical Solutions.
Анкетна карта
Информация и инструкция
Това е първото по рода си проучване в България на практиката за психологична оценка на деца от 0 до 7 г. и използваните за тази цел инструменти.
Въпреки че психологичното изследване не се ограничава до прилагането на психометрични инструменти, разполагането с такива е предмет на много дискусии и вълнения. Събраната информация ще позволи да се очертаят по-ясно възможностите, с които практикуващите психолози разполагат към момента, да се дефинират нуждите и потребностите на практиката. Ето защо, от изключително значение е да предоставите достоверна информация на зададените по-долу въпроси.
Моля, имайте пред вид, че тази анкетна карта е предназначена за събиране на информация за Вашата професионалната практика и персонална позиция по въпросите, които са поставени. Попълва се индивидуално. Ако в една институция работят няколко психолога, всеки от тях би било добре да попълни анкетната карта.
Анкетата е анонимна! Моля, бъдете искрени и обективни в отговорите си!
Анкетната карта е структурирана в няколко части. Моля, попълнете онези, които се отнасят до вас.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service