BCU Inschrijfformulier voor vrijdag 2 en zondag 4 oktober 2020
Beste zanger,

De inschrijving voor meedoen aan de cantate van oktober (BWV 148 'Bringet dem Herrn Ehre seines Namens') is gestart. Wat leuk dat je mee wilt doen op vrijdag 2 oktober om 19:00 uur in Parnassos en zondag 4 oktober vanaf 13:15 uur in de Geertekerk.

Er kunnen maximaal 8 zangers per stemtype deelnemen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Je kunt hieronder aangeven of je op een wachtlijst geplaatst wilt worden als de groep van jouw stemtype vol zit. Als je uitgenodigd wordt om mee te doen dien je over goede partijkennis te beschikken.

Bachcantates Utrecht zal voor deze bijeenkomst de adviezen en voorschriften van RIVM, de gemeente en de rijksoverheid nauwgezet opvolgen.

Van jouw kant verwachten wij dat je ten tijde van de bijeenkomst niet één van deze klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, buikklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 ℃). Daarnaast kun je niet deelnemen als een van je huisgenoten neusverkoudheid, benauwdheidsklachten of koorts heeft (vanaf 38 ℃). We hechten aan een veilige zangomgeving voor iedereen.

Heb je bovenstaande klachten, dan verzoeken wij je direct af te melden, zodat een ander in jouw plaats kan deelnemen. Bij binnenkomst zullen wij de deelnemers nog eens mondeling vragen of ze klachtenvrij zijn.
Email address *
Naam *
Telefoonnummer *
Ik heb het volgende stemtype: *
Ik wil graag op de wachtlijst geplaatst worden als mijn stemtype vol zit: *
Gezondheidsvoorwaarden *
Required
lk schrijf me in voor het cantateweekend *
Required
Eventuele vragen/opmerkingen/aanvullingen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy