Formular preliminar de înscriere
Locuiești în afara țării și plănuiești să te întorci? Ai o idee de afacere și ai nevoie de sprijin pentru a o pune pe picioare?

Institutul Bucovina încurajează implicarea antreprenorială, în mediul urban, în rândul cetățenilor români stabiliți în străinătate și care vor să revină ACASA în județele din regiunea de NORD EST a ROMÂNIEI.

Înscrie-te în program și te vom ajuta să accesezi o finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro în cadrul proiectului ”ACASA - Antreprenor Creativ Adaptat Societății Actuale” (POCU/89/3/7/106971) apel ”Diaspora Start-up” finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 - Axa prioritară 3 “Locuri de muncă pentru toţi”.

Linie de finanțare dedicată românilor din Diaspora și celor reîntorși recent care vor să demareze o afacere, cu fonduri europene
Și tu poți participa dacă!
• intenționezi să înființezi o afacere nonagricolă în mediul urban;
• ai reședința sau domiciliul în regiunea de Nord-Est a României;
• poți face dovada domiciliului sau rezidenței în străinatate în ultimele 12 luni;
• demonstrezi cunoștințe de specialitate, capacitate profesională sau experiență în antreprenoriat pentru domeniul în care dorești să inițiați afacerea;
• ai vârsta de minim 18 ani și cetățenia română.
Cerere de înscriere ”A C A S A” - APLICĂ ACUM!
Îți vom asigura gratuit instruirea necesară în domeniul antreprenoriatului, vei participa în activități de tip bussines camp în străinătate, vei beneficia de mentorat antreprenorial și consultanță de specialitate pentru a-ți dezvolta ideea de afacere înainte , pe parcursul și după înființarea bussines-ului.

Dacă vrei să afli mai multe detalii:

www.bucovinainstitute.org/pocu/acasa sau e-mail: diasporacasa@gmail.com
Telefon fix/fax: +40 230 524128, Mobil: 0771 088 196
Facebook: www.facebook.com/DiasporACASA

Accesați butonul ÎNAINTE pentru a începe înscrierea.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service