Handlingskraft! Stoppa spridningen av COVID-19 i Vellinge kommun
Grattis, någon har gått i god för att du är en lämplig volontär för detta samhällsviktiga projekt!

För att kunna hjälpa till, är du ansvarig för att några viktiga villkor följs. I första hand för att skydda våra riskpersoner, men även för dig och personen som har gått i god för dig.

Läs noga igenom våra villkor nedan, innan du klickar på "Nästa":

Personligt ansvar:

* Du garanterar att du inte finns i något belastningsregister hos polisen.

* Du garanterar att du uppträder på ett respektabelt sätt mot såväl riskpersoner som andra personer du möter på dina uppdrag.

* Du garanterar att du är vänlig och lyhörd vid kontakt med riskpersoner. Kontakta din gruppledare om du märker att riskpersonen mår dåligt psykiskt. Kontakta sjukvård vid akuta fall. Se våra riskpersoner som din vän!

Hygien vid leverans till riskpersoner i karantän:

* Sköt all kontakt mellan dig och riskperson digitalt eller via telefon. Ingen närkontakt får ske, oavsett om du inte har några symptom av COVID-19. Detta är främst för att vi inte ska råka smitta någon i riskgruppen av misstag, men även för din och samhällets skull.

* Ta alltid emot inköpslista och lämna dina leveranser utanför dörren utan närkontakt med riskpersonen. Sköt detta via telefon och håll dig på avstånd när riskpersonen öppnar dörren.

* Du kommer behöva ligga ute med egen likvidet (upp till 1000 SEK) från att du betalar i affären tills dess att riskpersonen betalar dig vid leverans. Skulle problem uppstå med betalning, så hjälper vi till.

* Ta betalt via swish, kontanter i påse på dörren eller banköverföring precis efter leverans.

* Vägra ta emot eventuell dricks! Vi jobbar 100% ideellt och riskpersonen ska enbart betala det som står på kvittot. Om någon verkligen vill lämna dricks, hänvisa till kyrkans insamling som går till behövande i krisen.

* Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i 30 sekunder innan du går och handlar och undvik smycken såsom ringar, armband och klockor.

* Tvätta händerna med tvål och varmt vatten i 30 sekunder när du kommer hem från affären.

* Sprita händerna när du kommer fram till riskpersonens bostad.

* Om du själv visar minsta symptom av COVID-19, kontakta din gruppledare så delegeras uppdragen till någon annan, tills du är frisk.

HANDLINGSKRAFT och GDPR
Vi följer lagen om GDPR och spar Dina personuppgifter som du angivit i ansökningsformuläret i syfte att skapa trygghet för personerna i riskgruppen som tar emot hjälp. Endast ledningsgruppen kommer att ta del av dessa uppgifter. Vi ämnar spara dessa så länge du är en del av Handlingskraft som volontär.
Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Har du läst och accepterat våra villkor? *
Required
Personnummer *
Vem av våra befintliga medlemmar "går i god" för dig? Ange personens för- och efternamn: *
Har du personer i ditt nätverk som du kan "gå i god" för och som vill hjälpa till som volontär? Ange deras namn nedan och skicka dem inbjudningslänken: https://forms.gle/MY6FsFEEKoJVhkGo8
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy