POTVRDA DOLASKA - GREEN TALKS: “nZEB & BIM – kako do održive gradnje?”, Zagreb
Poštovana/i,

U suradnji s Građevinskim fakultetom pozivamo Vas da se pridružite GREEN TALKS SIMPOZIJU koji se održava 16. svibnja 2019. u ZAGREBU od 09.00 do 15.30 sati, na lokaciji Zagrebački inovacijski centar - ZICER,  Zagrebački velesajam, Paviljon 12, 1. kat, Zagreb

NA GREEN TALKS saznajte:

1.            Što je nZEB, kada počinje obveza primjene nZEB standarda, kako projektirati i izvoditi nZEB projekte?

2.            Energetske obnove zgrada, financiranje i provedba?

3.            Koji su primjeri rješenja i tehnologija za primjenu u nZEB i energetskim  obnovama?

4.           Korištenje BIM-a za energetsku učinkovitost i kritički osvrt na BIM smislu energije

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike uz ispunjenu PRIJAVNICU.

GREEN TALKS je  NAMIJENJEN većinom za ARHITEKTE, PROJEKTANTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA, STROJARSTVA I ELEKTROTEHNIKE, STRUČNJACIMA IZ PODRUČJA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI, KONZERVATORIMA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

GREEN TALKS podržavaju: Grad Zagreb, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora, Hrvatska gospodarska komora, Društvo arhitekata Zagreb, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, te Hrvatska komora arhitekata.

Poduzeća/Institucije koje sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su: Gealan d.o.o., Daikin Hrvatska d.o.o., Fibran d.o.o., Velux Hrvatska d.o.o., Mapei Croatia d.o.o.. te Hansgrohe d.o.o.

Ljubazno molimo da ispunite sva navedena polja kako bi potvrdili Vaše sudjelovanje na GREEN TALKS.

S poštovanjem,
Tea Žugaj, Hrvatski savjet za zelenu gradnju T: +385 1 4886 296; M: +385 99 313 8660; E: tea.zugaj@gbccroatia.org

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
PODACI SUDIONIKA GREEN TALKS
Prezime *
Ime *
Naziv poduzeća/ institucije *
Funkcija
Mobitel *
Ova dva podatka niže ispunjavanju samo sudionici koji žele dobiti bodove u okviru Programa Stručnog  usavršavanja Hrvatske komore arhitekata
OIB
Broj upisa polaznika u odgovarajući imenik/imenike Komore
VAŽNO - GDPR!
Prihvaćanjem Izjave o davanju suglasnosti za pružanje i obradu osobnih podataka Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju (HSZG-u) te ustupanjem Vaših osobnih podataka (ime, prezime, naziv poduzeća, funkcija, e-mail i mobitel, kao i drugi podaci o mom poslodavcu, položaju ili funkciji kod poslodavca, podatke o događaju koji sam pohađao, mjesto i datum događaja, potvrdu, certifikat, licence itd.)  putem ovih mrežnih stranica/ online prijavnice, potvrđujete da ste Izjavu pažljivo pročitali i razumjeli sve u njoj navedene informacije, te dopuštate da HSZG, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke u skladu sa Zakonom o udrugama (Narodne novine 74/14) i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR – Uredba EU 2016/679) koja se počela primjenjivati od 25. svibnja 2018. godine, te sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, u svrhu vođenja evidencije članstva, administracije i upravljanje uslugama, te u marketinške svrhe* (dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o aktivnostima, proizvodima i/ili uslugama Savjeta i njegovih partnera).

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi. Prihvaćam Izjavu o davanju suglasnosti za pružanje i obradu osobnih podataka Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju u svrhu vođenja evidencije članstva, administracije, upravljanje uslugama, te u marketinške svrhe*.
*
Zahvaljujemo na odvojenom vremenu za ispunjavanje prijavnice!
Puni tekst Pravilnika o politici zaštite osobnih podataka Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju možete pročitati na: www.gbccroatia.org

*Marketinške svrhe uključuju: vođenje evidencije o sudionicima događaja, uključujući evidenciju o broju događaja (i na kojima) je osoba sudjelovala; za analiziranje i utvrđivanje iz kojih organizacija sudionici dolaze i kakve funkcije obnašaju u tim organizacijama; za slanje e-pošte (e-mailova) s ciljem informiranja o edukacijama, simpozijima, novostima, o uslugama i događanjima, bilo kod organizatora ili kod trećih strana (partnera, sponzora, ostalih sudionika događaja); za kontaktiranje telefonom, u svrhu predstavljanja strukovnih sistemskih rješenja pojedincu ili poslodavcu; a prema prethodnom dogovoru također i na njihovoj adresi; za praćenje čitanja poslanih poruka e-pošte, koje je pojedinac otvorio ili nije otvorio, veze koje je otvorio ili kliknuo (sadržaj koji je pročitao ili gledao), koliko je vremena čitao ili pregledavao pojedinačni sadržaj; za segmentiranje pojedinaca na temelju činjenica iz prethodne alineje i daljnje slanje prilagođenih (individualiziranih) e-poruka (to znači da različiti pojedinci mogu primati e-poštu s različitim sadržajem), s ciljem boljeg (relevantnijeg) informiranja pojedinaca i postizanja veće razine odgovora na vijesti poslane e-poštom; za objavljivanje u stručnim medijima i na web stranicama, s primarnim ciljem promicanja pojedinca i njegovog poslodavca  (ovlašteni arhitekt, licencirani izvođač, ..);davanje certifikata, potvrda, licenci itd. sudionicima događaja i vođenja evidencije s tim u vezi.

Organizator (HSZG) prikuplja, pohranjuje, obrađuje i prosljeđuje svojim  ugovornim operatorima podatake, i to u gore navedene svrhe.

Svjestan(-na) sam i prihvaćam da operator može trajno zadržati moje osobne podatke, sve do mog  otkazivanja ovog pristanka, osim ako je svrha obrade u danim okolnostima već postignuta - u ovom slučaju, operator je dužan osobne podatke kojima je postignuta Svrha obrade, učinkovito i trajno izbrisati ili anonimizirati.
Upoznat(-a) sam s činjenicom da se takav pristanak za obradu osobnih podataka može u bilo kojem trenutku poništiti ili promijeniti, bez ikakvih negativnih pravnih posljedica za mene.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy