niceKerhon Uusien Ilta 12.4.
NiceKerho järjestää Uusien Illan torstaina 12.4. klo 18 eteenpäin Nukkumassa. Ohjelmaan kuuluu alkoholittomien drinkkien eli mocktailien maistelu ja LEVYRAATI! Levyraadin aiheena on "youtubettajien tekemä musiikki". Osallistumismaksu 2 euroa, jolla katetaan mocktailien kuluja. Tarjolla siis hauskaa seuraa, hyvää juomaa, naposteltavia ja viihdettä.

Ilmoittautumiset kerätään, jotta osataan järjestää oikea määrä ja sopivia tarjoiltavia jokaisen ruokavalioon.
Ilmoittautuminen *
Nimesi:
Your answer
Musaehdotus
Muistatko jonkin hassunhauskan youtubettajan tekemän musiikkivideon? Naureskelitko kauan sitten jollekin musiikkivideolle, koska se oli niin pöljä? Luukutitko jotain musiikkivideota kymmenentuhatta kertaa, kunnes tajusit sen olevan oikeastaan aika nolo? Ehdota yhtä tai useampaa musiikkivideota levyraatia varten! Mikäli ehdottamasi musiikkivideo voittaa levyraadin, saat pienen palkinnon :> Musiikkivideon vaatimukset ovat: 1) alkuperäisesti youtubettajan tekemä video 2) musiikissa oltava jokin omaperäinen touchi, kuten uusi sanoitus tunnettuun biisiin 3) tai kokonaan oma biisi 4) musiikkivideolla jonkinlainen huumori- tai meemiarvo
Your answer
Sneak Peak huumorivideoihin
Toteemieläimesi *
Valitse itseäsi kuvaava toteemieläin. Voit myös kirjoittaa vapaavalintaisen toteemieläimen.
Ruokavaliosi/allergiasi
Valitse kaikki ruokavaliotasi kuvaavat vaihtoehdot ja kirjoita vapaavalintaisesti ruoka-aineallergiasi, niin järjestämme sinullekin sopivaa naposteltavaa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy