XXIII. Magyar Energia Szimpózium
2019. november 21-én, csütörtökön a Magyar Energetikai Társaság ismét megrendezi éves konferenciáját, a Magyar Energia Szimpóziumot, idén Dekarbonizáció, decentralizáció, digitalizáció jeligével. A rendezvénynek ezúttal a Magyar Mérnöki Kamara új székhelye (1117 Budapest Szerémi út 4.) ad helyet. Az idei évben a felkért előadások mellett lehetőség nyílik a konferencia szekcióelőadásai során, valamint a poszterszekcióban prezentálni, melynek feltétele egy konferenciacikk elkészítése. A cikkekből lektorálás után ISBN számos konferenciakiadvány készül, amennyiben a szerzők hozzájárulnak.

Előadói szándékát az alábbi jelentkezési ív kitöltésével tudja jelezni a Szervező Bizottság felé. Kérjük, hogy a kitöltés után küldje meg legfeljebb egy oldalas előadáskivonatát a mesz@magyarenergetika.hu címre legkésőbb 2019. szeptember 8-áig.
Név: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Egyetem/Munkahely/Szervezet: *
Your answer
Előadás címe: *
Your answer
Milyen formában kívánja prezentálni kutatását? *
Hozzájárul, hogy cikke bekerüljön az ISBN számmal ellátott konferenciakiadványba? *
Hozzájárul, hogy cikke feltöltésre kerüljön a konferencia honlapjára? *
A kérdőív kitöltésével, és annak elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait, valamint a beküldött előadáskivonatot a szervezőbizottság a rendezvény szervezéséhez felhasználja. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és a továbbiakban semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy