Upitnik: Rangiranje fakulteta u Srbiji akademske 2017/2018
*VAŽNO!* Ovaj upitnik ne služi za 'GLASANJE', 'DAVANJE POENA', i sl. Upitnik ima za cilj da pruži vama - studentima - mogućnost da kažete šta je dobro a šta nije na vašim fakultetima. Zato vas molimo da iskreno odgovorite na pitanja! Uprava svakog fakulteta će po završetku istraživanja dobiti pojedinačni izveštaj u kojem će biti sumirano šta studenti tog fakulteta misle i šta traže da se promeni. A promena neće biti ako se daju lažno pozitivne ocene! Samim tim je važno da budete iskreni i realni!

UKOLIKO BILO KO NA VAS VRŠI PRITISAK DA NA NEISKREN NAČIN POPUNITE UPITNIK, PRIJAVITE NAM TO ODMAH NA stipendije@iserbia.rs.

Upitnik možete popuniti samo jednom. Molimo da ne zloupotrebljavate upitnik s obzirom da će po prikupljanju podataka biti izvršena validacija učesnika i u analizu će ući samo pojedinačni odgovori ispitanika koji su upitnik dobili putem e-maila od strane iSerbia istraživačkog tima, fakulteta ili kolega koji su ih prijavili za učešće u istraživanju.

Napomena: polja obeležena * su obavezna. Upitnik neće biti prihvaćen dok se na njih ne odgovori. Upitnik nije moguće sačuvati i naknadno nastaviti sa unosom odgovora.

*MOLIMO VAS DA UPITNIK POPUNITE LATINIČNIM SLOVIMA, I DA KORISTITE SVA SLOVA AZBUKE (Č,Ć,Š,Đ,Ž a ne c,c,s,dj,z), U SUPROTNOM VAŠE ODGOVORE NAŠ PROGRAM ZA OBRADU NEĆE PRIHVATITI!
thecampster.com
Pokrovitelj istraživanja je Kampster interkativna platforma za učenje, na kojoj s lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva - i to na najefektivniji način!
thecampster.com
1. Pol *
2. Godište *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy