Mallinnuskompo

AIHE:
"Epic cubes"

DEADLINE LA 15.6. KLO 16:00!
Tärkeä info: kompossa tuotokset näytetään 720p resoluutiolla (1280x720). Jos teoksesi ei skaalaudu tähän resoluutioon, näkyy se ruudulla pienempänä.

--

Ilmoita tällä lomakkeella ryhmäsi / itsesi mallinnuskompoon. Tämä on pakollista mikäli haluat, että kilpailuteoksesi (mahdollisesti) näytetään kompossa! Mikäli entryjä on liian paljon, valitsee jury sopivan määrän näytettäväksi.

Palautus tehdään Dropboxin kautta, joten yhdellä ryhmäläisistäsi täytyy olla Dropbox-tili! Kun olet ilmoittanut ryhmäsi kompoon, lähetämme kutsun liittyä jaettuun kansioon, johon sinun tulee lisätä tuotoksesi VIIMEISTÄÄN KLO. 22:30 mennessä. Ensimmäinen versio kannattaa lisätä kansioon kuitenkin mahdollisimman aikaisin, sillä testaamme demoja säännöllisin väliajoin kompokoneella, joten mikäli teoksessasi on jotain vikaa eikä se toimi kompon aikana, ei sitä näytetä.

Submit-muoto kompossa on .png tai .jpeg, eli rendaa 3D-mallistasi kuva. Esimerkiksi Blenderissä tämä tapahtuu näin: Render -> Render Image -> (alhaalla oikealla) Image -> Save As Image -> (tarkasta asetukset) -> Save As Image.

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question